Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - - - niepewna - yyyyy

biorę tabletki i brak okresu

Polecane posty

Witam, jestem zaniepokojona, ponieważ biorę tabletki ( 2 opak.) i nie dostałam okresu. Po pierwszym opakowaniu dostałam w 5 dni. Dzisiaj jest 5 dnień przerwy i jeszcze nie mam. Czytałam że wit C opóźnia czy to prawda? Bo przez ostatni czas ciągle piłam herbatę z cytryną.

Gość crazy nut
herbata z cytryną napewno nie ma wpływu na okres...to że pierwszy raz dostałaś okres po 5 dniach nie świadczy że teraz też dostaniesz po 5 dniach...masz jeszcze 2 dni aby dostać...jeśli nie dostaniesz idz go ginekologa bo może masz źle dopasowane tabletki albo jesteś w ciąży

Myślę, że w ciąży nie mogę być, przecież biorę tabletki

dlaczego nikt nie chce wypowiedzieć się na ten temat??? :-(

Gość sbfuygb
jestes dopiero przy 2 op.więc nic sie nie martw ,czasem zdarza się tak że w pierwszych 3 op krwawienie może nie wystąpic . przez pierwsze 3 miesiące organizm przestawia sie na hormony więc wszystko może się zdarzyc ( plamienia ,nudnosci , bóle głowy , bóle piersi , i brak krwawienia także ) i wszystko jest dopuszczalne pod warunkiem że jstesmy w pierwszych 3 op.

przecież tabletki nie dają 100% zabezpieczenia...nawet przy regularnym zażywaniu tabsów można zajść w ciążę.....więc crazy nut ma rację

Zrob test ciazowy. czytalam, ze wiele kobiet zachodzi w ciaze nawet podczas przyjmowania Cilest. Tu gdzies powinno byc na forum tez o tym...

POPIERAM POST WYŻEJ ale pamiętaj jeżeli jakiekolwiek z tych dolegliwosci będą utrzymywały się po 3 miesiącach wtedy trzeba skonsultowac się z ginem

raz brałam kompiel w czasie okresu, seksu nie uprawialiśmy ale spuścił się do wody, pytałam się lekarza i mówił, że nie można zajść to ok. Także raz uprawialiśmy seks, za pierwszym razem gdy wszedł to bez gumki ale wyciągnął przed, a za drugim razem założył gumkę, to chyba nie mogę być w ciąży???

wogle to brzuch mnie boli od tych kilku dni

???

Dostałam dzisiaj okres, ale nie wiem dlaczego podbrzusze mam jakieś nabrzmiałe

A tak przy okazji, moj szescioletni juz syn pochodzi ze stosunku przerywanego. Nie wiem czemu wszyscy twierdza, ze jak sie nie spuszcza do srodka, to w ciaze nie mozna zajsc. A slyszalyscie o kropelkowaniu? Podczas stosunku sperma wydziela sie z penisa. W dni plodne mozna jak najbardziej zajsc w ciaze. Moj syn jest tego jak najlepszym przykladem. Tez jego tato we mnie nie konczyl. I tak praktykowalismy dosc dlugo, az zaszlam... :)