Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nand

Dlaczego wyborcy PO są tacy niekulturalni i agresywni?

Polecane posty

Gość nand

A przynajmniej Ci którzy wyrażają swoje \"poglądy\" na wszelkiego rodzaju forach internetowych. Dlaczego nie potrafią wyrażać kulturalnie swojego zdania, używać merytorycznych argumentów? Dlaczego widzą świat w czarno-białych kolorach: my dobrzy, inteligentni intelektualiści a reszta to wszyscy pisiory, j**** katole, rydzyki itd.Czy nie słyszeli o innych partiach, światopoglądach,religiach,filozofiach? Dlaczego każdą dyskusje sprowadzają do polityki? Taki przykład który utkwił mi w pamięci to komentarze pod artykułem dotyczącym grzybobrań. Ktoś wyrażał swoją opinie dotycząca tematu a jego rozmówca zaczął go wyzywać od pisuarów i stwierdził że jego zdanie jest nieważne bo jako chrześcijanin ma wyprany mózg. Problem w tym że ten pierwszy komentator ani słowem nie wspomniał ani o swoich poglądach politycznych ani religijnych. Dochodzi często nawet do tak absurdalnych sytuacji, gdy dwóch oświeconych obrzuca się nawzajem obelgami , oskarżając się o bycie katolikiem,słuchaczem rydzyka, wyborcą Pisu itd. Jednocześnie obaj z dumą twierdząc, że oni mają rację bo są ateistami i głosują na PO. A jeżeli nawet trafi się wyborca PO nie rzucający na ślepo wyzwiskami to i tak rozmowa z nim przypomina dialog ze ścianą -Dlaczego Tusk nie spełnia swoich wyborczych obietnic? -Tylko idioci wierzą w wyborcze obietnice, to jest tylko taka gadka. Dla mnie ważne jest to, że odsunął kaczorów od władzy. -A dlaczego to takie ważne? - Bo kaczory są złe! -Dlaczego? - Bo nie spełnili swoich wyborczych obietnic -3mln mieszkań itd... i są mali.... i brzydcy...i niewyraźnie mówią...i w ogóle wstyd.... -Tusk też ma wadę wymowy - Nie śmiej się z Tuska pisiorze, jego wada wymowy nie ma nic wspólnego z tym jakim jest premierem. Nie będę gadał z niewykształconym ignorantem który ocenia ludzi po pozorach.... 😤

Gość UCZNIOWIE PIS
NAUCZYLI SIĘ OD WYBORCÓW PIS.