Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mialo byc tak pieknie.......

Powiększać obrączkę............ ?

Polecane posty

mam spore obrzeki choć to dopiero 22 tydzień, obrączkę wciskam ledwo na palec i zastanawiam się nad jej powiększeniem, bo bez niej czuję się jak panna z dzieckiem (wiem to głupie), czy po ciąży jak będę chciala ja zmniejszyć to nic się jej nie stanie? a wy? przestałybyście ją nosić czy powiększyłybyście ją?

Gość ale po co
ja do swoich rozmiwroow wrocilam po 4mies po porodzie wiec nie ma sensu chyba,ze nie chcesz schudnac

przyzwyczaiłam się do niej i żle się czuję bez obrączki :(

Gość jaja se robisz powiedz
:O to zorganizuj sobie na ten czas większą i już;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
jak TAK Ci zależy, żeby nie być posądzana o nieślubne dziecko i chcesz mieć widoczną obrączkę to noś ja na łańcuszku. Najlepsze wyjście. Nie opłaca sie powiększać, bo potem i tak trzeba będzie zmniejszać (jak dziecko podrośnie ;)), a potem może kolejna ciąża i ten sam dylemat...

Gość bez problemu
poizniej ją zmniejszysz rób jak chcesz złotnik załatwi wszystko :)

Gość cy tata cyta cytaty Tacyta
ALE CIEMNOGROOD

ja też zwiększyłam - potem zmniejszyłam- po pierwszym dziecku- teraz wogóle praktycznie nie noszę i mam w pupie czy ktoś pomysli że jestem panna z 2 dzieci- ale rozumiem cię- o ile nie jest ona grawerowana albo wymyślna to napewno da się zwiekszyć i na odwrót bez problemu

Ja zdjęłam w ciąży z Przemkiem pod sam koniec, załozyąłm jak doszłam do siebie ;p Teraz już od miesiąca nie nosze i załozę jak mala będzie na świecie.

ja sciaglam obraczke w 8 mcu ciazy i zalozylam tydzien po porodzie :) bez problemow, a jak Ci zalezy to faktycznie nos na lancuszku :) bo noszenie na pokaz ze nie jestes panan z dzieckiem jest idiotyczne, sorry... ale uwazasz ze wszyscy patzra ci na rece i na obraczke?? a nawet jesli to co?

Witam. Osobiscie jestem za pomysłem powieszenia obraczki na łancuszku bo rozszerzanie i zwezanie jest kosztowne wiec szkoda pieniazkow,lepiej kupic sobie sok lub cos dla malenstwa:) Pozdrawiam