Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tabou

Wielka pomoc. Mały sms.

Polecane posty

Gość wiedz jedno
kafeteriusze nie pomagaja!

Dyspozycja przelewu to dobra rzec, ale niestety w dobie komórek, sms jest najprostszym sposobem by pomóc. Z 2,44 zł na pieski przeznaczana jest kwota 0,91 zł. Nasi wolontariusze zajmują się stałą promocją, tak by była jak największa ilość sms\'ów. Dziekujemy za Waszą pomoc. Pozdrawiam, KAsia

Gość tez bym wolala przelew...
to z smsami to "kradziejstwo". Niecale 50% trafi do istot potrzebujacych :( Btw... w programach PIT organizacje wspierajace zwierzeta sa dyskryminowane :(

Jeśli interesuje Państwa forma przelewu, wystarczy wejść na stronę int. wybranego schroniska lub w przypadku braku strony zadzwonić i wykonać przelew, jeśli interesuje kogos wybrane miejsce-chętnie podzielimy się danymi teleadresowymi i bankowymi. Jednak doskonale wiemy, że rzadko wykonuje się przekazy pieniezne na rzecz schronisk czy organizacji pomagającej zwierzakom. A tak, staramy się trzymać normę 50 sms\'ów dziennie, także miesięcznie możemy przekazać około 1300 zł na wybraną placówkę. Wiadomo, że to kropla w morzu potrzeb, ale zawsze jakaś pomoc.

ja tych smsów mogę wysłać i parę miesięcznie tylko chciałbym więcej wiedzieć na temat temat tego projektu ;) blog mi nie wystarcza żadnego odnośnika nic tam nie ma

Gość poszedł
sms'ik :)

Gość onaaa..
nie wchodzi mi stronka:/ a chętnie wyśle kilka smsów . jaki nr i treść?