Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasica20

Co ja narobilam

Polecane posty

Gość kasica20

Pomozcie bo nie wiem co robic ;( mam chlopaka od 2 lat .. bardzo go kocham ..ale ostatnio sie strasznie klocilismy i juz mialam dosc !! jego zachowania w stosunku do mnie ;/ zlewania,malo czasu mial dla mnie,ciagle tylko kumple i kumple;/malo czuly itd .eh.. w tym czasei poznalam innego chlopaka .. czuly ,ma duzo czasu dla mnie ..zupelne przeciwienstwo mojego chlopaka ! strasznie mi sie podoba! i chyba sie zauroczylam :( kocham mojego faceta ale ciagnie mnie do drugiego ;/ najgorsze jest to ze ostatnio moj chlopak zerwal ze mna ... jak sie okazalo dla zartow;/ zeby mnie wkurzyc;/ bo mial dosc tyhc klotni ;/ i ja pojechalam na disco ..byl tamten chlopak no i sie z nim calowlaam ;( musialam odreagowac ;( a przy okazji ciagnie mnie do niego ;( malo tego - narobilam mu nadzei ;( ze bedziemy razem ;( a tu bomba - moj byly blagal zebym do niego wrocila bo dla jaj to zerwanie bylo;( ze mnie kocha i takie tam ;( i ja nie wiem co robic ;( mam jakby dwoch facetow naraz;/ kocham mojego faceta nad zycie al;e ie wiem co sie dzieje.,to silniejesze ode mnie ze ciagnie mnie do drugiego ;( i ten drugi zyje nadzieja ...ze juz jestem jego ;| co ja mam robic ;( ?? pomozcie mi ;(

Gość zerwal dla jaj
? jak lubisz takie zarty to z nim bądź, ja bym nie była

Gość olać ........
.... tego jajcarza :o

Gość Ju...
Hi hi, to powiedz swojemu, że masz innego.:P Dla żartów.:P

Gość zerwal dla jaj
powidz, ze masz innego, i ze to nie sa jaja :D

Gość Ju...
A niby dla czego zerwie, jak nie dla jaj, co?:P Chyba że tamten jaj nie posiada.:D