Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i nie wiem co z nim jest

dziwny przypadek faceta,wejdzcie i doradzcie bo juz sama nie wiem

Polecane posty

otoz mam 23 lata a facet o ktorym zaraz napisze 21 poznalam go ,z poczatku mysle fajne ciacho ale okazalo sie ze to ciacho strasznie niesmiale,potem popytalam znajomych okazalo sie ze dziewczyny tez zadnej,ja natomiast kompletne przeciwiennstwo,mialam za soba trzech parterow,postanowilam ze go blizej poznam,w ciagu kilku dni jakos sie oswoil i okazal sie calkiem fajny,po 2 tyg bylismy u mnie no i zanosilo sie na sex,widzialam ze jest spiety,jak juz bylismy nadzy przyznal sie ze jest prawiczkiem,mi to nie przeszkadzalo a poza tym spodziewalam sie tego,wiec ja przejelam inicjatywe,sex byl no mozna ujac ok,potem kazdy nastepny coraz lepszy,ja osobiscie lubie sex raczej ostrzejszy,z piknantymi slowami,widzialam ze jego to strasznie kreci,i tak mijaly tygodnie po miesiacu wyznal mi milosc a po dwoch...oswiadczyl mi sie :O powiedzialam ze musze sie zastanowic ,on od tego momentu po prostu sfiksowal,sledzi mnie ,mysli ze ja o tym nie wiem,sterczy pod moim domem w aucie i odjezdza dopiero jak zobaczy ze zgaslo swiatlo :O jestem po prostu przerazona,jest strasznie zazdrosny,jak ktos sie na mnie spojrzy to juz sie rzuca,codziennie dostaje kwiaty,po kilkanascie smsow dziennie z wyznaniami milosci,mowi mi ze sie zabije jak nie zgodze sie byc jego zona:O prosze powiedzcie co robic,szczerze powiem ze jeszcze przed tymi szalenstwami jakie zaczal robic to myslalam ze a moze cos by z tego wyszlo chociaz tez dla mnie to bylo za szybkie tempo,no ale po tych akcjach to jestem kompletnie na nie,tylko jak ja mam sie od niego uwolnic?

w sumei to nie wiem czy ten temat nie powinien byc na uczuciowym

Gość ja lineę sobie kupiłam
:D:D:D----no i na co ci był ten ostry seks z prawiczkiem ?// . Zobaczył cipke i oszalał, nie on pierwszy nie ostatni:p

kurcze jakis swir chyba, najlepiej z nim porozmawiaj, powiedz ze po dwoch miesiacach znajomosci czlowiek sie nie oswiadcza, powiedz, ze wiesz ze cie sledzi i ze to nie jest normalne zachowanie i chcesz odpoczac od niego. Jak nie poskutkuje to zostaje policja, bo to jest nekanie

Gość mysle ze za niedlugo
znajda twoje zwloki:(

a skad,myslisz ze nie rozmawialam,i to ile ja tlumaczylam,mowilam ze to jest za krotki okres czasu,ze jestem jego pierwsza i to dlatego tak,zeby poznal inne,ze dopiero po dluzszej znajomosci tak naprawde czuje sie milosc,ale to jak grochem o sciane mowic,kleka przede mna kladzie mi glowe na kolana i tylko ze on kocha i kocha i nie chce zadnej innej :O rozwala mnie ten chlopak

znajda twoje zwloki

Gość dsfdsf
niesmialy, a po dwoch tygodniach do seksu sie zabiera... ciekawe

dd ja nie powiedzialam ze go kocham mowilam ze nic nie czuje a on na to nieszkodzi ze jego milosci wystarczy za nas dwoje:O

bo byl niesmialy ale to rczej bardziej moja inicjatywa byla :P

na powaznie to jedyne co jest niepokojace to to ze cie sledzi:D w zyciu jest tak ze czasami zle odbieraly sygnaly co mowi drugi czlowiek moze sie okazac ze okazywace uczuc niektorzy nie umieja normalnie:D chyba kazdy wyczuwa czy drugi czlowiek jest popierdolony czy mowi powaznie i czy trzeba sie bac:D moze siedzac w aucie przed domem chce pokazac jaki jest ci oddany a ty zle to interpretujesz

Gość taka prawda ona
no i na co ci był ten ostry seks z prawiczkiem ?// . Zobaczył c*pke i oszalał, nie on pierwszy nie ostatni dokładnie

niezle mu odbilo na twoim punkcie, musialas mu ostro w glowie zawrocic, no ale z tym sledzeniem to przegiecie. moze powiedz mu ze to dziala w druga strone?

marta no bo zaslepiony dobrym seksem i tylko tyle,to nie jest milosc,prawdziwe uczucie przychodzi po miesiacu znajomosci,przynajmniej ja tak szybko sie nie zakochuje

;) chyba wlasnie dlatego tak sie nie moze ode mnie odczepic :P

Gość mój podobnie
z tymże oprócz tego śledzenia: kleczy, glowe na kolana, ze tylko mnie kocha i chce żebym za niego wyszła a jak nie to sie zabije :-/ bez sensu to wogóle, zazdrosny jest okropnie, ma 23 lata tyle co ja, wyznał mi milośc po 3 dniach i jesteśmy ze sobą już 10 mies ale ja nie wiem czy tak naprawde go kocham, wydawało mi sięże tak ale czasmi on się tak beznadziejnie zachowuje że wstyd mi robi w towarzystwie :-/ ucieka gdzieś, wychodzi obrażony że ja z kumpelą obgaduje sobie kogoś;/ ja go olewam i mowie idz to on potem mnie śledzi i idzie za nami ze niby my go nie widzimy i zaraz mnie przeprasza i klęka jak nie chce na niego patrzeć;/ on jest chory chyba co ja mam z nim zrobić też to nie wiem, pozatym to jest naprawde przystojnym bardzo i fajnym i milym chłopakiem

mój podobnie - uwolnij się od niego jak najszybciej. na jego \"zabiję się jeśli nie...\" puść go wolno mówiąc, że nich robi co chce. inaczej spieprzysz sobie życie

moj podobnie no to ja mam tak samo pisalam ,tez kladzie glowe i tym podobne,tyle tylko ze ty z nim jestes,ja nie chce bo wiem ze to tylko zachwyt seksem i minie w momencie gdy bedzie chcial sprobowac z inna,to jeszcze dzieciak mentalnie,dorosnie za jakies 5 lat

no ja z nim nie chce byc,dlatego nie reaguje na to chociaz to naprawde swir i nie wiem co mu do glowy trzasnie

a niee chcialabym go miec na sumieniu

Gość coz wiec tak
tak łatwo sie od niego nie uwolinisz nie dosc ze miał z toba swoj pierwszy raz to jeszcze sie zakochal w tobie a do tego to zakochanie jest troche jak mania bo juz cie sledzi i nie daje spokoju tak łatwo go nie splawisz bo oszalal na twoim punkcie i cie dlugo nie zapomni w koncu jestes jego pierwsz dziewczyna i do tego ta z ktora miał sex pierwszy raz w zyciu smiac mi sie chce ze on ma 21 lat i chce sie zenic z toba - chyba naprawde kompletnie mu odbiło!!!!!! ale moze jakos po czasie mu troche przejdzie

mi tez sie chce smiac bo zwykle mezczyzni to sie zapieraja jak tylko moga przed slubem a tu kompletnie cos innego.co do zakochania to nie wierze w to,to zwykle zauroczenie dobrym seksem i tylko tyle ale to nie jest zakochanie,przeciez ja widzialam jakiego on bzika dostal na punkcie seksu,glowa mala,zachowywal sie jak jakis nimfoman od pewnego momentu.

Niezły przyjął system śledzenia. Musiz z nim pogadać, nic to nie da zę Cię zamknie w złotej klatce. Powiedz mu że baba jech będzie chciała to i tak zdradzi. Bo tak jest. Widocznie on Ci nie ufa do końca.

Gość fdgfgd
a on myślał, że jak pójdzie z kimś do łóżka to już miłość na całe życie ja też tak myśle.

Gość Agniechaaaaaaaaaaa
najpierw seks a potem uczucie? dziwna kolejność jak dla mnie...poza tym to zakrawa na wykorzystanie seksualne ;/ zaciągnęłaś faceta do łóżka a teraz problem...trzeba było poszukać sobie takiego, któremu po paru razach powiedziałabyś \"już dziękuję\" a on z uśmiechem na ustach by sobie poszedł :/ proste... a że akurat trafiłaś na \'porządniejszego\'...generalnie uważam, że to w większej części twoja wina