Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htghyr6h

Stres...Czy mozna dostac od niego

Polecane posty

Gość htghyr6h

zawalu serca w mlodym wieku? Mam 23 lata, nerwice i boje sie,ze moze to wplynac negatywnie na moje serce:(

Gość htghyr6h
up:(

Gość htghyr6h
czytalam na googlach juz o stresie i jeszcze gorzej sie zaczelam bac;) Staram sie wuluzowac, ale ataki paniki pojawiaja sie coraz czesciej i boje sie,ze wkoncu serce mi wysiadzie:(

Gość htghyr6h
Wlaciwie nie wiem skad sie bierze ten moj stres, a raczej lek. Jest on irracjonalny:O Typowy objaw nerwicy:( lekarka przepisala mi kirdys propranaolol i faktycznie dobrze na mnie dzialal. Chyba bede musial sie wybrac znowu do lekarza

Gość htghyr6h
Sa napady leku. Bylam juz kiedys u lekarza, ale jak tlyko przestajhe brac lekarstwa to leki sie znowu pojawiaja:( Chcialam dac sobie rade bez faszerowania sie chemia, ale nie wiem czy to mozliwe. Bojhe sie,ze przez te ciagle leki i niepokoj dostane zawalu:O

Gość htghyr6h
Wizyta u psychiatry chyba mnie nie ominie:(

Ja też się strasznie stresuje...Dziś poleciałam do apteki i kupiłam magnez(Magnefar B6), bo jakoś po nim czuję się o wiele wiele lepiej.... :)

można takie przypadki są bardzo rzadkie ale jednak występują. Zacznij od lekarza pierwszego kontaktu najlepiej gdyby dał skierowanie do szpitala , bo wykonają ci badania których on nie może zlecić. Ale możliwe też że tak po prostu reagujesz na zbyt silny stres. Ale żadne forum nie zastępuje wizyty u lekarza

Ja też się strasznie stresuje...Dziś poleciałam do apteki i kupiłam magnez(Magnefar B6), bo jakoś po nim czuję się o wiele wiele lepiej.... :)