Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia ja__

Czy mleko skondensowane na likier gotujemy w zamkniętej czy otwartej puszce?

Polecane posty

Gość głupia ja__

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s
w zamkniętej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie lubie nikogo
w zamknietej przez jakies trzy godz, wtedy karmel jest super:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Allergowicz
Tak-w zamkniętej. Pyyycha:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w zamkniętej ale pamiętaj żeby
ciągle była pod wodą. Jak się woda wygotuje to będzie małe bum i kuchnia do sprzątania :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ...basik
Dajcie przepisik tego likierku pliss

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cholera by to wzięła
Przestańcie! Osoba, która zadaje takie pytania, może z łatwością uwierzyć w te porady.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kafeterianka00000
pewnie ajerkoniak pedzisz cio;);););)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia lepsza rada
co za głupoty jej wypisujecie. Należy zrobić w puszce małą dziurkę i zalać wodą tak do górnej krawędzi i gotować 3-4 godziny. W przeciwnym wypadku puszka ci wybuchnie i może pochlapać i pokaleczyć.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×