Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myślicie

Sex z 50 latkiem.

Polecane posty

Gość co o tym myślicie
Nie interesują mnie tacy, co ruchaja narodowościami:P Nie mam ochoty miec całej kuli ziemskiej w łózku.

Gość 50 latek to stary grzyb
tylko uważaj żeby mu nie odpadł, takie próchno to nigdy nie iwadomo, jeszcze dziadka uszkodzisz albo zawału dostanie z emocji :D

Gość mam 52
facet widze ze nie masz pojecia ,tu nie chodzi o narodowacs a o temperament , one to maj po prostu we krwi ... jak dla mnie moze miec rumunski paszport , wazne zeby sie mozna bylo z partnerka porozumiec

Gość co o tym myślicie
Grzyb i grzyb, na oko gość wygląda nieżle . Nie wiadomo tylko jak jest od środka...

Gość rób jak chcesz
ale były przpadki że taki dziadek poszedł do burdelu i mu tam pikawa wysiadła :D

Gość sex jak sex
ale odpoczynek po moze potrwać:D :d :D

Gość dzietek 495
Ze mną spróbuj seksu, jeszcze nie mam pięcdziesięciu a rżnę się jak młockarnia

Gość hihihihihi
No sex może byc fajny, ale ... z reguły raz w tygodniu;) Jeśli Ci to odpowiada, to ok;)

Gość M.O.N.I.
Moj ma 47 i spisuje sie bardzo dobrze :D

Gość Każdy z tego
topiku będzie miał kiedyś pięćdziesiąt lat. Chyba, że wcześniej szlag go trafi. Z zawiści, na przykład. Są niesprawni trzydziestoletni, są sprawni pięćdziesięcioletni. Sex z pięćdziesięciolatkiem ? Jeśli Ci się facet podoba, to czemu nie ? Tacy mają doswiadczenie.....

Gość niesprawny 30 letni
A mnie nie staje :( to znacyz rzadziej niż bym chciał:)

Gość dlaczego raz w tygodniu
ten seks? Ktos tam tak napisał, dlaczego?

Gość to zależy.................
Jeśli masz do czynienia z normalnym facetem, to ok, a jeśli trafia Ci się podstarzały lovelas, który gania za coraz młodszymi panienkami, żeby coś tam mu w ogóle drgnęło, to może nie być fajnie. Najpierw pomyśl z kim masz do czynienia.

Gość ola-21
witam Mam 21 lat! mÓJ facet 50! poznaliśmy sie w mwtrze! pozniej umuwiliśmy sie do kina!! w kinie było cudownie zaczeliśmy się całować! On zapytał mnie czy jestem gotowa na wielkie przeżycie! odpowiedziałm że tak !! On zaprosił mnie do siebie do domu! Kochaliśmy się całą noc żaden facet nie zaspokaja moich potrzeb tak jak! Moj facet ma na imie Janek! jego zona nie zyje od 10 lat! ma córke ktora ma 25 lat! Przedstawiłam Janka swoim rodzicom sa mlodsi troche od niego ale to nic! sa przeciwni naszemu zwiaskowi ale ja go kocham! Ja I jANEK od 2 miesiecy mieszkamy razem! Jestem w 5 miesiacu ciązy! Planujemy ślub jestem bardzo szczesliwa! Kocham mojego Janeczka jest w łożku lepszy niz jaki kolwiek 20 latek! POleCAM zwiazek ze starszym meszczyna! :**

Gość alejka312
Nie wiem co w tym takiego smiesznego... Sami kiedys bedziecie mieli tyle lat i czekawe czy wtedy tez bedziecie mowic ze wam nie staje i ze jestescie starymi grzybami i dziadami. I uprzedzajac pytanie - nie, nie mam 50 lat tylko 22!!

Gość donekedek
daj swojemu facetowi maxlong a Cię bzyknie solidnie

Gość gośćoldboy
ja mam 76 lat i do 80tki nie popuszczę w sexie