Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jak ja albo ona

dzwonił mój były.... i znowu rozpier...lił mi 3 dni życia

Polecane posty

dzwonił mój były.... i znowu rozpier...lił mi 3 dni życia :( teraz jest mi znowu zaj...cie źle, musiałam to komuś powiedzieć

Gość giniaminia
Ale źle Ci dlatego, że dzwonił?

zle bo przypomniało mi sie, ze tesknię i chyba ciągle kocham... a dlaczego odebrałam, bo generalnie rozstaliśmy sie w pokojowej atmosferze i chce, zeby było nazwijmy to \"kulturalnie\"

co to znaczy w bambuko?? to on odszedł :( ja walczyłam, ale przecież nie bede się przed nim rozpłaszczać

??????????? nie wydaje mi sie abym była z kimś innym

W każdym razie następnym razem jak będzie dzwonił to nie odbieraj - proste. Pocierpisz i przejdzie. A jak będziesz za każdym razem ulegać (odbierać) to będziesz się męczyć

po prostu musialam się tu wygadać,..

Gość po co dzwonił

Gość po co dzwonił
jeśli on odszedł, po co dzwonił?

po prostu zapytać co slychać itd... :( ehhh... utrzyywaliśmy kontakt po rozstaniu, po prostu tel raz na jakiś czas i kilka razy sie widzieliśmy- ale wtedy miałam nadzieje ze sie zejdziemy :( a teraz po miesiącu milczenia ten telefon - musze się z tym sama uporać bo to tylko w mojej głowie, on pewnie dzwoni z grzeczności a mi wraca...

Gość AlIIIfka
a dlaczego odszedł? dzowni bo moze chce wrocić?

Gość świetnie cie rozumiem
rozstaliśmy się, dwa miesiące ciszy- odezwał się. Spotykalismy się prawie codziennie, cud miód, myślałam że znowu będziemy razem, ale znowu coś się schrzaniło między nami i milczymy. Staram się zapomnieć, chociaż tęsknie okrutnie. Nie wiem jak znajdę siłę żeby powiedzieć mu spadaj jak znowu się odezwie. Kocham tego drania jak cholera :-p

Gość Allllfka
świetnie cie rozumiem : wspołczuję :(

Gość po co dzwonił
moze chce wrócić? jesteś pewna, ze tylko z grzeczności?

Gość świetnie cie rozumiem
sama jestem sobie winna, też święta nie byłam. Teraz wiem że on zatęskni za jakiś czas i się odezwie, wróci do mnie nadzieja, która zaraz się wypali, bo my po prostu nie umiem ze sobą być.

po co dzwonił ---> jakby chciał wrócić to umówiłby sie ze mną, spotkał, a on nic, tym bardziej ze jest świadomy, ze nie palam do niego nienawiścią... a miałam naprawdę już taki "jasny " tydzień, i myślałam że jak zadzwoni to mnie to nie ruszy - a ruszyło zreszta teraz to już i tak wszystko zalezy od niego, a ja to powinnam zadeptać nadzieję bo tylko nie pozwala mi iść do przodu :/

Gość po co dzwonił
to może zwyczajnie mu powiedz, żeby nie dzownił

myślałam o tym intensywnie ale wbrew logice nie chce tego robić :o nie pytaj dlaczego, najwidozniej głupia jestem :o

Gość Allllfka
a odszedl do innej czy z innego powodu? Moze wszystko da się jeszcze naprawić.? Watpie aby dzwonil tylko z grzecznosci.

nie do innej, po prostu po etapie euforii stwierdził, ze nie wie co czuje i nie chciałby mnie zranić... takie pieprzenie kotka... a znaliśmy sie już wcześniej kilka lat, ale raczej na cześć- może ma sentyment, nie wiem taka fala emocji napłynęła, jutro, pojutrze może już sie wycisze kużwa, od 3 mies nie było dnia abym o nim nie myślała :(

Gość Allllfka
Autorko, myslalam, ze da sie jeszcze cos skleic ale "niezdecydowany facet" to najwieksze gówno na jakie mozna trafić. Nastepnym razem jak zadzwoni, powiedz mu, zeby spierdalał.

o właśnie ... masz rację :o

Gość Allllfka
"niezdecydowany facet" to taki pasozyt, zjawi sie, narobi nadzei, odwidzi mu sie a Ty znów cierpisz..olej dupka. najlepiej to sama do niego zadzwon i powiedz mu, ze nie zyczysz sobie takich "grzecznosciowych" czy huj wie jakich telefonow od niego. Niech je sobie wsadzi głeboko... Przepraszam za przeklenstwa, ale mialo to zabrzmiec dosadnie;)

Gość kochana...
ja mam to samo od 1,5 roku - nie bylo dnia, zebym o nim nie pomyslala ;)

Gość eeeechhhh
zabawne i dosadne a jednoczesnie - prawdziwe niezdecydowany facet to najgorsze gówno w jakie może wdepnąć kobieta !!! :-)