Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana w obcym kraju

żółte wodniste śmierdzące upławy - bardzo prosze o rade

Polecane posty

mieszkam w uk i jakies 3 tyg temu mialam grzybice zdiagnozowana i leczona w Polsce. niestety musialam wracac do anglii, leki sie skonczyly i nie wyleczylam sie do konca. po kilku dniach upławy przeobrazily sie w zolta cuchnaca wode - sa obfite. tutejszy lekarz twierdzi ze w ciazy to normalne!!!! nawet mi skierowanie do ginekologa nie dal - bo tu tak z ulicy to do ginekologa nie mozna isc :( jestem zla i zalamana... prosze kobietki powiedzcie mi czy takie uplawy to w ciazy norma??? bo ja jestem przekonana, ze dzieje sie cos zlego. prosze o jakakolwiek rade.

prosze, blagam o pomoc tzn o odpowiedz - czy takie objawy to naprawde norma?????

Nie, to zdecydowanie nie jest norma, musisz postarać się żeby zobaczył cię ginekolog, ponieważ takie infekcje grożą przedwczesnym porodem lub zakażeniem dziecka w czasie porodu

ja mialam podobnie- ale mialam zapalenie pecherza- spróbuj brać urosept- pocieszę cię że do końca walczyłam z zapaleniem - mała urodzila się zdrowa

Gość DDDDDDD
jeżeli "weszły" żółte upławy o niemiłym zapachu to być może zaatakował cię pierwotniak "rzęsistek". Niestety samo się nie wyleczy a nieleczone przechodzi w chorobę przewlekłą. Poczytaj o tym w internecie "rzęsistek pochwowy".

jackpot79 - zapewniam Cie, ze w uk nie ma czegos takiego jak prywatne wizyty u lekarzy. przegrzebalam internet, pytalam na lokalnych forach, szukalam w ksiazce telefonicznej. nie ma czegos takiego jak prywatne wizyty, niestety :(

Gość studentka filologii :3
w UK jest po prostu inny system... odpowiednik naszego NFZ zatrudnia zbyt wielu ludzi, przez co maja mnostwo papierkowej roboty. ponadto General Practitioner organizuje całe twe specjalistyczne leczenie samodzielnie, to nie jest calkiem odpowiednik polskiego lekarza rodzinnego. tez niezly burdelik tam maja. ale są prywatne kliniki, wpisz w googlach BUPA private medical treatment. mam nadzieję,że pomogłam choć trochę.

Gość studentka filologii :3
odpowiedź po 5 latach XD... moze sie komus przyda, tak czy siak:P

Gość gość
Podbijam mam ten sam problem

Gość gość
i masz odpowiedź wyżej