Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dziunia

mój jezyk... dlaczego wszystko psuje POMOCY!!!!!!!!

Polecane posty

Gość smutna dziunia

znów porównałam go do byłego:( i to w najgorszych rzeczach....:( strasznie jest na mnie zły wiem że to moja wina ... mówił że mnie kocha i odezwie się jak przemyślę to co mówię i przejdzie mu na mnie złość:( co mam zrobić żeby go przeprosić??

Gość Kinguśś
Zafundować sobie wizyte u psycho analityka i odrobić zadanie domowe

Gość Annnnnia
To juz po tescie gimnazjalnym jestes?

Gość smutna dziunia
widzę że tu nie ma poważnych ludzi:(

Gość smutna dziunia
sek w tym ze on ciagle pracuje albo szkola widujemy sie zadko ale bardzo sie kochamy;(

Smutna dziunia>>w czasie kłótni, małych sprzeczek wypowiada się przykre słowa, które potem żałujemy lub się tego wstydzimy. Może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale zrobiłaś mu wielką krzywdę i na pewno jest mu przykro, że porównałaś go do byłego choć nie powinnaś. Przez takie słowa/porównania możesz go stracić, przecież nikt nie chce być przyrównywany przez osobę którą kocha do kogoś innego. Następnym razem nie mów takich rzeczy np. że jest taki sam jak twój były wiesz czasami w czasie kłótni lepiej nic wyjść z pokoju nie mówiąc nic. Oczywiście przeproś chłopaka. Pozdrawiam;)

Gość wsadź go w wybielacz
jeśli macie tak odmienne charaktery to raczej dupa z tyłu :O Ani Ty się nie zmienisz ani on więc nie wróży to szczęśliwej przyszłości :O

Gość ty jesteś furiatką
a on stosuje na tobie szantaż emocjonalny 😭 czego Ty oczekujesz po takim związku???? Bardzo się kochamy raczej nie pomoże!!!!

Gość pojebał cie
No i co ztego że go porównałaś to taka zbrodnia żeby się teraz płaszczyć???? pokaż mu jak mu tył.... liżesz a bedziesz tak miała do końca :O który i yak nibawem nastąpi!!!!!

Gość nie kochasz go...
po prostu nie chcesz być sama on Ci daje poczucie bezpieczeństwa i bliskości itd... ale to nie ten uwierz mi wiem co mówie

Gość tak..//..
Twój facet to szantażysta emocjonalny, widać ze świetnie gra swoją rolę. Więc będziesz tak pełzać u jego stóp z ciągłym poczuciem winy :O

Gość zrób mu loda

Gość smutna dziunia
no i zostawił mnie powiedział ze po tym nie chce wierzyć ze coś się zmieni przytulił mnie i szepnął do uszka kocham cię buziak w policzek i poszedł... nie rozumiem chce ze mną być a nie umie wybaczyć

Gość no to uśmiechnij się
On Cię nie kocha :o piie.. facet !!! manipulant!!! Teraz swoim odejściem zrobił miejsce dla takiego który Cię pokocha :)) głowa do góry i nie daj mu się sprowokować do skamlania i błagania o łaskę bo jak widać jemu chodzi o to żeby kobieta wiła mu się u stóp :O