Przed pracom dzisiaj tak 56 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie wiem o jakim drążku mowa. Mam nadzieję że doczekam się dowiedzieć o co naprawdę poszło że zmienilas się tak bardzo jakbyś wylaczyla demo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 56 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Mam nadzieję że doczekam się dowiedzieć o co naprawdę poszło że zmienilas się tak bardzo jakbyś wylaczyla demo 7 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie przeleciałeś mnie i o to a teraz spíerdalaj. Widzisz kota to nie takie trudne huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 56 Napisano 4 godziny temu Anastazji też bym chciał wiedzieć pewnie doszło do nieporozumienia ale trzeba jej przyznać że nie wtraca się do sterowania facetem bo mogła napisać pisz ładnie do innych kobiet to bym pisał ona z tym facet to facet wie lepiej też grubo miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach