Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrfgre

czy warto walczyc o faceta?

Polecane posty

Gość sfrfgre

po 2 latach powiedzial ze juz "nie iskrzy" i ze chce sie rozstac, ze moze kiedys wrocimy do siebie ale teraz nie chce ze mna byc. pytanie kwestii takiej czy warto w ogole czekac tudziez walczyc o takiego faceta lub w ogole przyjac go spowrotem? mamy po 26 lat

Gość ma kogoś na oku
jak tamtą przeleci albo mu się znudzi, to wróci

Gość sfrfgre
juz przelecial. i teraz mowi ze warto czekac na kogos kogo sie kocha zeby z nim spac. i ze juz nie bedzie spac z przypadkowymi dziewczynami. mowi ze nie wie czy kocha mnie, mowi ze nie iskrzy i nie byl juz ze mna taki szczesliwy.

Gość nie warto
to taka formułka dla osłody, że może kiedyś wrócicie. A skoro cię nie kocha, to przecież go nie zmusisz. Masz walczyc o litość???

Gość ma kogoś na oku
olać. Kopnąć w dupę na szczęścię.

Gość sfrfgre
raczej pytam o to czy jak wroci to dac nam szanse. czy ktos taki jest tego wart. ja nie walcze, ale jesli on kiedys bedzie chcial wrocic - jak sie wtedy zachowac. a podkreslam, ze ja go kocham.

Gość nie warto
i wszystko ci jedno, że pobawi się inną i wróci, a ty wybaczysz? A co, jeśli będzie tak robił kilka razy w roku nawet po slubie? Też wybaczysz? Miłość miłością ale jakiś honor chyba masz, co?

Gość ma kogoś na oku
nie dawać. Nie warto. Zasługujesz na kogoś lepszego niż dupka, który wstawia Ci takie tanie formułki. Wiem, że kochasz. Będziesz kochać jeszcze długo i cierpieć, ale z czasem będzie lepiej.

jesli go kochasz, to myslisz sobie pewnie, ze kiedys do siebie wrocicie :o ale skoro on uwaza, ze nie iskrzy, to i ty chyba widzisz, ze zwiazek sie nie klei? w takim przypadku najlepiej sie rozstac, mimo, ze nadal go bedziesz kochac, ale to ci przejdzie i masz szanse na znalezienie faceta, a ktorym sie lepiej dogadasz :)

Gość sfrfgre
kabel usb - jak oceniasz to z meskiego punktu widzenia? o co mu chodzi?

Gość pomagaaaaaaam
bylam w podobnej sytuacji, z tym ze u mnie nie bylo zdrady. ja walczylam... krotko ale walczylam... pozniej zrozumialam, ze to zalosne zebrac o milosc... :O i co? po 9 m-cach chcial wrocic... od tego czasu minal rok, zamieszkalismy razem, nasza milosc kwitnie :D:D:D czego i Tobie zycze... powodzenia!!

Gość sfrfgre
ale my nie wrocimy.. dzisiaj napisal mi ze mnie nie kocha juz.

{bez szans i przebaczenia....chyba ze nie masz szacunku dla siebie } {to nie rozumiem po co sie pytasz czy walczyc? chyba wszystko jasne} J.w. :o

Gość o milosc sie po prostu nie wal
czy. zrozum to raz na zawsze. jak facet mowi, ze juz nie kocha to niech spierdala i nie zatrzymuj go, tylko jeszcze daj kopa w tylek :o albo najlepiej przyjac to spokojnie, z godnością, co tam za jakims zerem rozpaczac. a ten twoj to zero, bo cie zdradzil. poza tym jak na 26 lat to jest bardzo niedojraly i raczej tak szybko nie dorsnie, nie łudź się.

Gość Jupijej
Mój przedmówca/przedmówczyni ma 100 % racji

Gość ...dobra rada...
o takiego drania ktory cie zdradzil i powiedzial że nie kocha nie wart walczyc.... bedziecie ze soba i co? nadal bedzie cie zdradzal bo jAk raz zdradzil to bedzie nadal to robil a ciebie bedzie traktowal jak scierkeitp. NIE WARTO!!!

Gość sfrfgre
ale on mnie nie zdradzil! spal z kims po tym jak ze mna zerwal!

Gość ...dobra rada...
hmmm... nie wiem ciezo tak radzic, zrob to co ci serce podpowiada

Gość co to ma do rzeczy nie kumam
"ale on mnie nie zdradzil! spal z kims po tym jak ze mna zerwal!" nie badz żalosna, co to ma do rzeczy, ze nie byliscie razem :o on byl zdolny isc do lozka z inna =nie kocha cie --> kopnij go w tylek :o prste jak drut :o

Gość sfrfgre
przepraszam ze tak pytam glupio ale zawalil mi sie swiat a ja nawet nie wiem co myslec nie chce mi sie juz zyc po prostu i to juz od dawna minelo tyle czasu a wcale nie jest lepiej wrecz przeciwnie

mi tez sie kiedys zawalił swiat przez faceta, dopiero po ok. 8 miesiacach doszlam do siebie!!! dlugo to trwalo ale udzwignelam sie z tego i ty tez kiedys dojdziesz do siebie i zakochasz sie w kims wartosciowym. nie warto rozpaczac, szkoda zycia. lepiej poczytaj sobie jakas ksiazke, a twoja polowka i tak keidys predzej czy pozniej cie znajdzie. pozdrawiam

Gość sfrfgre
ja sie juz rok nie moge pozbierac jest coraz gorzej

Gość posluchaj
Nie warto. Zwyczajnie nie warto. Tu nie ma milosci z jego strony. To pewnie bardzo ciezkie chwile dla Ciebie. Najlepiej zerwac wszystkie kontakty, bez skrupulow wyrzucic wszystko, co go przypomina i zaczac zyc nowym zyciem. I juz nigdy, nigdy nie wracac do tego. Lod zamyka przed nami jedne drzwi, bysmy mogli odnalezc inne :) Trzymam kciuki za Ciebie, poradzisz sobie, zobaczysz.

Gość posluchaj
*Los nie lod :P

to zerwij z nim wszystkie kontakty, to sie pozbierasz :o skoro ciagle z nim gadasz to i nie dziw, ze sie pozebirac nie mozesz. wyrzuc wszystkie pamietaki po nim, zdjecia, maile itd, od razu zapomnisz i sie pozbierasz :o ile jeszcze lat na czekanie chcesz marnowac? znajdziesz kogos kogo pokochasz bardziej i kto cie doceni i tez bedzie chcial byc z toba. wtedy sama zobaczysz ile czasu zmarnowalam kiedys przez jakiegos palanta czekjąc na niego i proszac sie o milosc. obudź sie w koncu, zycie toczy sie dalej. umarl krol, niech zyje krol!!!!

pozbierać* pamiątki* zmarnowałaś*