Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kissmi

mój mąż pije

Polecane posty

musze się wkońcu wygadać ...od9lat jestem mężatką iii już mam naprawde dosyć mąż mnie wpiena i co niemiara... każdy jakiś małyproblemik zapija!!i potem jeżdzi samochodem a jak mu coś powiem to się awanturuje... wtedy gdy nie pije jest super męże nie do poznania !!!kochany uczynny ...do rany przyłóż i żałuje że pije i się awanturuje...obiecuje że się zmieni,ale ja już straciłam nadzieje...

tak niejest to takie proste niemam gdzie mieszkać i w sumie za co mam 4 letnią córke i stosunkowo malo zarabiam

no tak tylko on jak jest trzeżwy to się zaklina że to ostatni raz...oj jak mi już brak sił

Oni zawsze tak mówią, nie wiem czy warto fundować córeczce takie życie.Wystarczy przejrzeć topici na kafe jakie mają życie dzieci alkoholików. Jako samotna matk bedziesz miała dodatki różne , a przecież on też bedzie musiał płacic alimentów.Nikt nie wyrzuci Cie z dzieckiem na bruk..

Musisz go trochę zaszantażować, że np. odejdziesz, bo masz tego dosyć. Jeśli się upije wyjedź do rodziców. Musi wiedzieć, że tą sprawę traktujesz naprawdę serio. Możesz go namówić na esperall. [cup of coffee🖐️

noz racje i to dużą ..tylko musze zebrac siły i pomyśleć bo niemamy gdzie mieszkać

Kissmi nie wiem z jakiego miasta jestes ale nawet jesli nie jest zbyt duzo to powinno byc tam chocby biuro pomocy dla osób z rodzin z alkoholizmem , wtedy musisz z nimi pogadac złożyc wniosek o leczenie. Będzie Ci łatwiej w sądzie.Pozdrawiam i trzymam kciuki:)

Gość widzialy galy co braly
🖐️