Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez kobieta

Kobiety z Wałbrzycha !!!!! czy to jest normalne ???

Polecane posty

Gość tez kobieta

witam http://www.tvn24.pl/0,1546903,wiadomosc.html zobaczcie to i sie wypowieccie , co myslicie na ten temat !! czy maja prawo ????

Gość tez kobieta
wypowiedzcie sie , co myslicie na temat tej sytuacji .

Gość tez kobieta
No własnie nieroby !!!!!! Marketa co to znaczy pustostany ????? to dlaczego nie sa przyznane ludziom normalnym tylko patologia na nich siedzi ????? Przeciez widac co te kobiety soba prazentuja , jeszcze raz patologia ,jak sobie poscielesz tak sie wyspisz !!!! Sam wyglad tych kobiet mowi samo za siebie ,a jeszcze do przytułku nie pojda ,to moze do palacu odrazu !!!!!! Szlag mnie trafia jak to ogladam .

tez kobieta - Nie oglądaj tych głupot, bo to szkoda nerwów :) Boją się zrobić z nimi porządek, bo ciężarne, bo matki itd. Nikt nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności i tak się z nimi bujają :(

Gość gggggggggggggggggggggggg
coz z tego jak wygladaja biedne sa wyremontowały w miare rudere i chca zyc normalnie z dziecmi ale zauwazyli juz to ci wyzej i zweszyli interes :O baby wywala a co, a za kase w kopercie odstapią innym potrzebujacym :P takie czasy :P czegoo nie chcieli nic z tym robic jak puste stało??

Oto jest pytanie!Dlaczego nie przydzielą?Tyle osób czeka na mieszkania,a one stały sobie puste.........Pusty śmiech! Mnie w zasadzie też nie obchodzi ten temat.Mam swoje zmartwienia.Przykre jest to,że ci ludzie dostali wyroki,jedni w zawieszeniu,oni do odsiadki pójdą...... Ich(tych,co będą siedzieć)będziemy utrzymywać w więzieniu,a ich dzieci w Domach Dziecka.Tak to będzie wygladać!:O

Gość tez kobieta
Rosalinda wiem ze nie powinnam ogladac takich rzeczy, bo mnie trafia .Ale jak one moga zadac porzadnego zycia, po jaka cholere robia dzieci ???? Ciekawa jestem skad wezma kase na zapłacenie za to mieszkanie ???? To my nie mielismy gdzie mieszkac ,wynajelismy małe mieszkanko , zapiepszało sie do pracy zeby go opłacic bo nas ktos wywali , a te pijaczki piepszone ŻADAJA !!!!!! Pyskuje jedna z druga , klnał jak djabli. Tak dajcie im mieszkanie a my podatnicy bedziemy im płacic , za chwile beda zapomogi bo one nie maja co jesc .

przydzielą czy nie, to nalezy do wlaścicieli tych pustostanow NAWET jezeli włascicielem jest miasto... To, ze cos stoi puste nie znaczy, ze kazdy moze sobie ot tak wziąźć jak swoje, mój sąsiad jezdzi swoim wychuchanym autem dwa razy w roku - Twoim zdaniem moge sobie wziąźć jego auto bo i tak nikt nim nie jezdzi ??? Pomysl choc troche ! Jak sie robi dziecko to trzeba przemyslec czy stac kogos na nie, a te babska usiada na doopie, rozloza nogi a potem mysla, ze jak maja dzieci to wszyscy beda na nie placic a one mogo robic co chca ! :O trzbabylo chycic sie jakiejs roboty i oplacac rachunki jak KAZDY czlowiek a nie robic dzieci, zajmowac pustostany i czekac by kazdy im pomagal bo swiete krowy sa od rodzenia dzieci :O

Gość tez kobieta
Piepszone meliniary !!!, z tych ich dzieci tez nic nie bedzie . I niech nikt nie mowi ze one sa biedne , tak biedne bo pewnie nie maja za co wypic !! Przeciez to widac ze od lat chlaja, a gdzie sa tatusiowie tych dzieci ,bo widziałam tylko jednego. Potem te wszystkie dzieci wychowuje Dom Dziecka i te dzieci płodza nastepne pokolenie patologii .

Gość Tamari jest spoko
dobrze powiedziane :O zero współczucia dla innych kobiet:O nawet jesli to meliniary

oby was w zyciu zadne nieszczescie nie spotkało :O Widze ze nie wiecie jak to jest urodzic sie biednym? a klnac moze inaczej nie potrafia ale kochaja swoje dzieci i maja prawo miec dach nad głowa widac ze staraja sobie jakos poradzic a ze inaczej nie potrafią :o robia co moga i za to powinnyscie je szanowac bo chca dobrze dla swoich dzieci . Łatwo wyzywac od meliniar itd jak sie wychowywało w normalnym domu i miało sie zaspokojone wiekszosc potrzeb , pomyslcie moze one nigdy nic nie miały.. nie było normalnego domu,obiadu ani ksiazek do szkoły... wy jestescie takie madre ciekawe jak byscie sobie poradziły jak juz na straCIE BYSCIE BYŁY NA STRACONEJ POZYCJI!!?? DZIECI SIE NIE CZEPIAJCIE KAZDY CHCE MIEC KOGOS ..KOGO BY MOGŁ KOCHAC I ONE TEZ ! I wcale nie sa gorsze od was moze nawet lepsze..

moze po prostu nie znasz prawdziwego zycia ? ja wiem jak ciezko sie wyrwac z takiego bagna :O

możliwe ,duzo rzeczy jeszcze nie rozumie :(

tez kobieta - Pytasz czemu TYLE dzieci. Bo to jedyna szansa na mieszkanko, na zasiłki, na ulgi. Takie dno nie zarobi przecież na siebie, na mieszkanie. Czasy i tak już się zmieniły i nie będzie im łatwo :D

Gość tez kobieta
gggggggg ----co ty piszesz ,jakie nieszczescie ???? one same jednym wielkim nieszczesciem !!!!!!!!! Duzo ludzi rodzi sie biednych , ja tez sie urodziłam w biednej rodzinie i czy to jest powód do picia wódki, robienia dzieci, robienia z siebie nieszczesnika ???????????????????? Do roboty niech sie wezma. I przestań mi piepszyc ze one kochaja swoje dzieci !!!!!!!!!!!!!!!! To nie jest miłosc !! to jest własnie ,tak jak Rosalind pisze -kasa ,kasa !!!!

tak, ale mieszkania od podstaw wyremontowaly same. i od stycznia takze placili normalnie czynsze, tyle ze na miesiac wylaczyli im media. nie chca im przyznac mieszkan socjalnych, tylko oferuja zwykle lokum w domach samotnej matki. ciekawe co byscie woleli na ich miejscu? no tak, przeciez wszyscy wiemy, ze domy samotnej matki:o Leczcie sie ludzie, troche empatii. a temu glupkowi, ktory napisal, ze z ich dzieci tez nic nie bedzie radze, zeby lepiej zadbal o swoje - z takim pogladem na swiat zycze powodzenia by wychowac dziecko, ktore ma pojecie o wspolczuciu io pomocy potrzebujacym. i niech se chleja ile chca, co was to obchodzi przykladni obywatele? wazne, ze chca placic czynsz i nie maja zamiaru koczowac tam za darmo. milego dnia 🖐️

Gość DezdemonaPoncyliusz
jak to wóde chleja ? jakie mednele ? skąd wiecie ze z dzieci nic nie bedzie ? Ja nie widziałam aby piły wódke choc oglądam TVN24 na okrągło i śledzę sytuacje. Moze ich jezyk jest nieco inny :P ale ja mimo ze wszyscy uwazaja mnie za kulturalna osobę jak sie wkurze tez klne w ich sytuacji napewno bym kleła wiec sie nie dziwie :P

Gość do tez kobieta co ty pieprzysz
do tez kobieta co ty pieprzysz skad wiesz ze nie kochaja dzieci?? jaka kasa? te zasiłki to pewnie fortuna :P dlaczego myslisz ze one nie pracuja?? Tez urodziłas sie w biednej rodzinie ? opowiedz mi o tej biedzie co miałas czego ci brakowało i jak to sie stało ze stałas sie tak porzadna kobieta mimo tej biedy? chociaz nie sadze abys była kiedy kolwiek biedna :O twoj tok myslenia wskazuje jedynie na ubustwo emocjonalne :P Nie lubie jak ktos nie znajac sytuacji wyzywa ludzi od najgorszych bo mu sie cos zdaje :O

Gość tez kobieta
Wiecie co to Wy piepszycie głupoty . Znam nie jedna taka własnie rodzine( konkubine z 4 dzieci,oczywiscie alkohol to nr. 1 ). Przeciez po wygladzeie widac kim one sa . Ludzie mieli rozne problemy i nie słuszałam jeszcze nigdy w TV zeby ktos tak klnał . A co bedzie z dzieci ???? Wiem co bedzie ,tak jak juz pisałam nastepna patologia. Czy uwazacie ze te kobiety sa normalne , ze te dzieci maja normalna miłosc , nie maja i miec nie beda !!!!! Matka ktora pije , bo widac ze piją ,to dziecko ma tylko i wyłacznie bo je ma , ale jakby go nie było to byłoby super. Zauwazcie jak wygladaja patologiczne dzieci w szkołach , oczywiscie sa biedne ,ale ...... czy to dziecko jest wychowane ??????? NIE !!!!!!!!!! Czy te dzieci potrafia sie zachowac miedzy innymi dziecmi ??? poczatki to poprawczak ,pozniej wiezienie i tak w kołko. Te dzieci sa dzikie . A najlepsze jest to ze jak człowiek normalny pracuje i niezabardzo jest w stanie płacic czynsz, ma przekroczone o 10 zł to juz dofinansowania nie dostanie , a one oczywiscie . Kupa pijaków i pijaczek bierze na dzieci zasiłki i co z nimi robia --PRZEPIJAJA !!!!!! Ale niestety takie jest prawo ze nawet jak przepija to i tak mu przysługuje .

Gość tez kobieta
szkoda ze koniec dyskusji :(

Gość Maciejka leśna
tez kobieta powiedz skad ty to wszystko wiesz ze napewno pija ja po twarzach nie poznałam :O znasz te kobiety osobiscie ? jezeli nie to nie masz prawa tak pisac a dyskusji nie bedzie bo z toba nie ma dyskusji tylko oczerniasz ludzi ktorych nie znasz i nic o nich nie wiesz :O a z tymi dziecmi przegiełas i to przez takich ludzi jak ty one sie nigdy z bagna nie wygrzebią bo przeciez po co im pomagac jak to i tak patologia i i tak do pudła trafią :O Kobieto jestes koszmarna :(

Gość a mnie wyrzucili
:(

Gość Maciejka leśna
skąd Cię wyrzucili i dlaczego??

Gość a mnie wyrzucili
z mieszkania mnie wyrzucili, a z czego innego ;)