Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez kobieta

Kobiety z Wałbrzycha !!!!! czy to jest normalne ???

Polecane posty

Gość Maciejka leśna
ale dlaczego ? nie płaciłaś czynszu czy co się stało? jakis powód musiał byc.

Gość a mnie wyrzucili
zmarl moj dziadek z ktorym mieszkalam. Oczywiscie, ze oplacalam... Wyrzucili mnie bez powodu.

Gość Maciejka leśna
nie mozna wyrzucic bez powodu, byłaś niezameldowana?

Gość a mnie wyrzucili
oczywiscie, ze zameldowana, oplacalam raczunki, czynsz itp... Miszkalam 20 lat z dziadkiem. Ale jak zmarl to mnie wyrzucili. Mozna, mozna :O Przekonalam sie na wlasnej skorze :O

Gość a mnie wyrzucili
po prostu poczuje sie jeszcze bardziej skrzywdzona jak tym kobietom przyznaja te mieszkania... Zeby ni bylo - zycze im tego. Ale odczucia zalu bede miala :O

Gość Maciejka leśna
odwoływałas sie od tej decyzji spółdzielni?

Gość a mnie wyrzucili
nawet do sadu, jednego drugiego, trzeciego ;) Wiec wiem ze mozna ;)

Gość Maciejka leśna
Skoro sąd uznał ze mieli prawo widocznie był powod, tez mieszkam w mieszkaniu po dziadku byłam zameldowana jak zmarł i nikt nie chciał mnie wyrzucic.

Gość a mnie wyrzucili
no widzisz... a mnie wyrzucili :) Powod byl taki, ze zmarl dziadek, a na niego byla umowa najmu, ze mna nie chcieli opodpisac. Widocznie mieli juz chetnego na mieszkanie, co sporo zaplacil komu trzeba :) Wg ustawy po dziadkach mieszkanie nie przyskluguje... Jest uchwala miejska, na podstawie ktorej moglam wejsc w stosunek najmu ale sad uznal, ze uchwala ta nie stanowi podstawy prawnej ;]

a co powiecie o kimś kto dewastuje swoje mieszkanie , sasiadów równiez i nikt go wyrzucić nie może?

Gość a mnie wyrzucili
jestes kolejna osoba naiwnie wierzaca w sprawiedliwosc sadu ;) I obys sie nigdy nie musiala przekonac ze jest inaczej ;)

Gość a mnie wyrzucili
bo wyrzuca sie niewinne osoby, legalnie zamieszkujace oplacajace mieszkanie, a nie tych co trzeba :O Pewnie ma papier na niepelnosprawnosc, czy cus ;)

Gość Maciejka leśna
ale skoro mieszkałas tyle z dziadkiem mogł to mieszkanie na ciebie porzepisac, niestety nie pomysleliscie o tym szkoda :(

Gość Maciejka leśna
nie jestem niepełnosprawna tylko pomyslałam o tym wczesniej zanim dziadek zmarł a sad niestety nie mogł inaczej postąpic poniewaz kieruje sie literą prawa :(

Gość a mnie wyrzucili
Szkoda... Chcielismy wykupic ale sie nie zgodzili. Juz pewnie wtedy mieli jakies plany co do niego... Wiec jakby przyszlo co do czego to pewnie przepisac tez by sie nie dalo ;)

Gość a mnie wyrzucili
ja o tej niepelnosprawnosci to do 39 mowilam... Tyle, ze jest Uchwala Rady Miejsckiej na podstawie ktorej moglam wejsc w stosunek najmu. A sad uznal, ze taka uchwala nie stanowi prawa :) To po co sie ja wydaje? :D Zeby Urzad Miejski mial co robic chyba :P

nie jest niepełnosprawny , ale cóz żyjemy w państwie " opiekuńczym" niestety.....

Gość a mnie wyrzucili
ja tego nie odczulam na mojej skorze :O

Gość niwellla
Jak słysze o tych młodych dzieciorobach to az mnie szlak zaczyna trafiać. Nie bronię panstwa Polskiego,nie bronię rajcow,prezydenta Wałbrzycha,ale te kobiety po prostu są bezmyślne,bo zamiast myślec głową to myśla tylko dupa i płodza dziecko za dzieckiem i tylko żadaja aby im dac,dać...

Gość mmmmmeeeeeggggggggiiiii
Jestem z wrocławiu, Chyba każdy wie ile kosztuje mieszkanie tu? Więc nie mówcie o kimś nierób, jeśli nie znacie jego sytuacji materialnej. Mieszkam z rodzicami, jestem samotną matką! I nie mam możliwości, a nawet nie chcę już marzyć, by mieć swoje mieszkanie, pogodziłam się z tym,że nigdy nie będę miała własnegpo. Znam wiele osób które mieszkają na dziko, i są to rodziny naprawdę biedne, które nie mają gdzie mieszkać! I płacą za czynsz! A co do leserów którzy nawet na czynsz nie płacą to jestem za zeby ich wywalić!! Wkońcu te czynsze nie są bardzo wysokie!!

Gość niwellla
a mnie wyrzucili cos mi sie tutaj nie zgadza.Jezli byłabys zameldowana przez 20 lat i mieszkałabys rzeczywiscie z dziadkiem to ne mogliby Cię wyrzucic ot tak,bo jest cos takiego jak zasiedzenie.

Gość a mnie wyrzucili
http://www.tvn24.pl/2119568,12690,0,2,1,wideo.html podobny absurd ;) Owszem, wlasnie na podstawie tego zasiedzenia moglam wejsc w stosunek najmu zgodnie z zapisamuii w Uchwale Miejskiej. Tyle ze sad nie uznal tej Uchwaly za podstawe prawna!

Gość niwellla
a mnie wyrzucili-odwoływałaś się od decyzji sądu?

Gość a mnie wyrzucili
oczywiscie ze tak :D Juz pisalam ;) apelacja, kasacja, skargi i inne... Strata pieniedzy, czasu i nerwow :(

Gość agaWIKANIUNIA22
NIE MOGĘ UWIERZYĆ W TO CO PRZECZYTAŁAM. jAKIE MELINIARY?? DZIECIOROBY?? LUDZIE CZY WY NIE MACIE SERCA? BO NA PEWNO NIE MACIE POJĘCIA JAK TO JEST BYĆ SAMOTNĄ MATKĄ W TRUDNEJ SYTUACJI JA OBECNIE SAMA WYCHOWUJĘ MOJE DZIECKO I WCALE NIE UWAŻAM SIĘ ZA JAKĄŚ PATOLOGIE W OGÓLE NIE PIJĘ CHOCIAŻ MOI RODZICE SĄ ALKOHOLIKAMI. nIE BĘDĄ MNIE OCENIAŁY TAKIE GŁUPIE BEZDUSZNE KROWY JAK WY!! WSPÓŁCZUJE WASZYM DZIECIOM BO JEŚLI WPAJACIE IM TAKIE WARTOŚCI TO NIC DOBREGO Z NICH NIE WYROŚNIE.