Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALALA

Miała któraś z Was krem nadający włosom słoneczne refleksy z avonu???

Polecane posty

Gość MALALA

Chciałabym zapytać czy krem nadaje się do włosów ciemny brąz? Rozjaśni je czy raczej nie nadaje się do ciemnych włosów? Proszę o odpowiedź

Gość wyrzucenie pieniedzy
miałam i nie ploecam

Gość ..........soczek
z palki

Gość MALALA
Dlaczego nie polecasz? Nie rozjaśnia włosów?

Gość karmazynek
ja mialam ten krem. ogolnie to mam ciemny braz wlosow i na ciemnych wlosow slyszalam opinie i moja wlasna jest taka sama ze nic nie widac. znajoma ma wlosy blad i uzywala bo jej oddalam ale i ona mowi ze to jakas sciema .

Gość MALALA
Właśnie moja koleżanka ma jaśniejsze włosy ode mnie, między jasny brąz a ciemny blond i dwa razy nałożyła ten krem to ładnie jej wyszło ale nie wiem czy kupić bo mam ciemniejsze włosy, no ale skoro mówisz że też masz ciemny brąz i nic nie było widać to chyba się nie skusze. Dziękuję za odpowiedź.

Gość karmazynek
nie ma za co. sama szukam jakiegos preparatu ktore takie refleksy by robil a przy tym odzywial ale tego nie polecam. na ciemne wlosy ogolnie trudno znalezc

Gość MALALA
No właśnie,jedynie rozjaśnić rozjaśniaczem a już mam włosy zniszczone prostowaniem i nie chce ich bardziej niszczyć

Gość stokrotka7
spróbujcie szpmon + odżywka timotei ta z bursztynem i rumiankiem!! super! a ja mam włosy ciemny blond ale po tym mam takie śliczne refleksy:) tylko koniecznie szmpon + odzywka bo z samym szamponem to nie wiem czy bedzie taki efekt

Malala, toż to właśnie rozjaśniacz, zawiera wodę utlenioną. Cóż, po nałożeniu w paru miejscach faktycznie rozjaśnił (jestem blondynką, ale jak nie ma słońca, włosy mi ciemnieją). Ciekawe, jak to będzie wyglądało, jak podrosną. Odrosty :O?

Ja mam wlosy ciemny blad i uzywam kremu z nivei na bazie kakao i kasztana w celu przyciemnienia wlosow. moja opinia jest taka ze nawet wlosy bardziej sie blyszcza i widac te refleksy ale nie zrobily sie brazowe od tego. Po takim balsamie duzej roznicy w kolorze nie bedzie widac, jak chcesz rozjasnic albo przyciemnic to poprostu trzeba sie zdecydowac na farbe i tyle :)

Gość karmazynek
a moze sie wypowiedziec ktos kto ma ciemny braz a nie blad? bo na blady to wszystko dziala:)

Gość Ajwona
Używałam tego kremu, nakładalam go grubszą szczoteczką i po 2 dniach nakładania z bardzoe ciemnego blądu zrobił mi sie jasny, ten krem działa przynajmniej na włosach ciemnych blond, teraz moje włosy mają kolor naturalnego jasnego blondu, właśnie zamawiam 2 tybkę, uwielbiam ten krem i nie niszczy w ogóle włosów jak farby!

Gość Moniaa71
ja właśnie zamówiłam, dzisiaj dostałam. nałożyłam ten krem na włosy, zrobiłam wszystko tak, jak pisało w ulotce, później wysuszyłam jak zwykle. powiem tak - włosy mam średni blond, a efektu i tak nie widać (no, ale to dopiero 1szy raz, może przy dłuższym stosowaniu coś się zmieni ^^). ale z drugiej strony zastanawiam się nad dłuższym używaniem, ponieważ włosy w miejsach nałożenia kremu zrobiły się jakieś takie.. dziwne ;) nie powiem, że tłuste, bo nie są, ich gęstość też jest normalna, ale są takie dziwne w dotyku. normalnie mam miękkie, gładkie włosy. nie wiem co się z nimi stało, może nałożyłam go za dużo ;P użyję jeszcze pare razy, tym razem mniejszą ilość, i jeżeli efekty będą widoczne, dam znać ;)

Gość nefnef
Mam mysi kolor włosów, ale zawsze bałam się farbowania, bo zbyt niszczy włosy, a ja mam bardzo słabe. Postanowiłam zaryzykować i wypróbować ten krem. Najpierw nałożyłam na kilka pasemek (nakładasz wieczorem na mokre włosy i zostawiasz - lub suszysz suszarką, na drugi dzień rano można umyć, bo włosy są trochę do niczego po takim tłustym kremie. Na początku nic nie było widać. Więc nałożyłam na całe włosy. Nie mogłam uwierzyć, ale stopniowo moje włosy nabrały śliczny, złotawy kolor blondu, skakałam z radości! Problemem jest to, ze on chyba nie jest w każdym katalogu, więc jak już się pojawia, to kupuję na zapas dwa. Słyszałam jakieś plotki o wycofaniu go, dlatego już drżę ze strachu, że nie będę miała czym rozjaśniać moich koszmarnych włosów. Farba odpada, a ten krem jest rewelacyjny bo w ogóle nie niszczy moich cieniutkich włosów. W każdym razie polecam gorąco wszystkim kobietkom, które chcą sobie rozjaśnić czuprynę

Gość pipiripi
efekty sa, polecam. ja po 3 uzyciach z ciemnego blondu mam prawie ze jasny

Gość Silaqui
Ja mam włosy blond i efekty widać po pierwszym użyciu. Można używać do rozjaśniania odrostów :) Na początku też myślałam, że jakaś ściema, ale ku mojemu zdziwieniu działa świetnie. Szczerze polecam!