Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie wiem nic

Co to moze byc????

Polecane posty

Gość nie wiem nic

Nie wiem co sie ze mna dzieje.Od okolo tygodnia strasznie zle sie czuje, boli mnie glowa, ciagle jest mi niedobrze, boli mnie mnie brzuch, ale w taki dziwny sposob, tak jakbym miala zakwasy po cwiczeniach brzuszkow, ale ja nie cwicze,moj brzuch dotad plaski (w miare) teraz wystaje jakbym byla w 3 miesiacu ciazy, ale nie wiem czy nie jestem :( Tylko byloby to troche dziwne bo mialam miesiaczki, co prawda ostatnia spoznila mi sie o 3 dni,ale byla.Potem gdzies po tygodniu od miesiaczki, mialam sluz zabarwiony troche krwia, ale to bylo tylko raz wiec nie przejelam sie tak bardzo.Kurde czy ja moge byc w ciazy??!!! Nie wiem co mam mayslec, ale te zawroty glowy, mdlosci i napady goraca, szybko sie mecze, a jak sie pochylam to zaraz robi mi sie ciemno przed oczami.Ostatnio kochalam sie z mezem tydzien temu, aokres mialam 28.03 teraz powinnam dostac w czwartek.Mam juz dwie coreczki 6 i 3 letnie i nie pamietam abym miala takie obiawy przy tamtych ciazach.Nie wiem co mam myslec o tym!!!!Moze ktoras z was dziewczyny miala podobne objawy i z czym one byly zwiazane??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować