Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

DLACZEGO NIE ZADZWONIŁ?

Polecane posty

Spotkalismy się w piątek, spędziśmy cudny wieczór! Poznał mnie ze swoją siostrą, bratem, wujkiem i połową znajomych, zapytał czy będę chciała nadal się z nim spotykać, traktował jak księżniczkę, wylosował misia w maszynie, chciał zobaczyć zdjęcie mamy (bo tak będę wyglądać w jej wieku hehe:) ;), zrobilismy sobie bryloczek ze zdjęcim w klucie, opłacił taxi do domu... tylko się całowaliśmy... To była pierwsza randka, \\\'znaliśmy się\\\' od jakiś 2 miesięcy, regularnie chodziłam do kawiarenki gdzie on pracuje, zawsze na mnie patrzył, powiedział na randce, że bał się zaprosić mnie wcześniej bo bał się, że odmówię. Zadzownił w sobotę po randce, i w niedziele, ale wczoraj nie! I ja świruję, co chwilę spoglądam na telefon... Wiem, że jutro ma wolne i powiedział, że się umówimy, eh ale nie dzowni... :( Szał szał szał... Oczarował mnie... Co myślicie? Czy z tego jak przebiegła pierwsza randka sądzicie że będzie druga?

Gość pozostaje ci się pochlastać
albo zadzwonic do niego :)

Nie mam jego numeru! Dzwonił dwa razy z pracy ze stacjonarnego, a mój numer zapisał sobie na telefonie służbowym, którego numer jest zastrzeżony, więc nie mam możliwości, żeby zadzownić, a zadzowniłabym gdybym miała numer. Powiedział, że wysle esa jak doładuje konto na swoim prywatnym komie... Myślicie że tragizuje? Bo przecież zadzownił 2 razy, może wczoraj był zmęczony/ nie miał możliwosci zeby zadzwonić itp...

nigdy się zbytnio nie narzucał, pozatym faceci są prości, dzownią kiedy naprawdę mają potrzebę, nie zawsze po to by powiedzieć 'cześć'

Gość anek36
nie idź, daj mu szansę zabiegania o Ciebie ;)

Gość a na czym ta jabłkowa dieta
i co?

Gość Bootylicious.
powiedizal, ze jak mu nie dam od tylca i nie wypije jego spermy to bedzie nasza ostatnia randka :classic_cool:

wiesz nie chce go usprawiedliwiac bo JEGO ZACHOWANIE BYLO beszczelne ale jesli calowalas sie z nim na 1 randce to dalas mu sygnal ze nastepnym razem mozecie cos wiecej bo tak to rozumieja chlopaki .... BADZ NIEDOSTEPNA A NAPEWNO ZADEN DUPEK DA SOBIE SPOKUJ