Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam czas to pisze

Przyczyny bycia kawalerem w wieku 35 lat

Polecane posty

Gość mam czas to pisze

To wiek w ktorym wiekszosc mezczyzn ma zony i dzieci a przynajmniej partnerki Czy kawaler 35letni to najczesciej kobieciarz i poprostu nie chce sie z zadna wiazac na stale bo woli krotkie niezobowiazujace romanse. To typ takiego nieodpowiedzialnego podrywacza , ktory nie chce zakladac rodziny i ucieka prze podjeciem powazniejszych decyzji bo nie jest odpowiedzialny. A jak nie jest babiarzem?? to czemu jest sam ? zawiódł sie i zraził w w przeszlosci do jakiejs kobiety i tak mu zostalo a na dodatek teraz juz jest mu coraz trudniej poznac jakas Czy sa mezczyzni ktorzy poprostu postanowili sie nie zenić??

Gość a co sadzic o
40 letnim kawalerze?

wystarczy takiego zapytać dlaczego jest sam, po co gdybać? powodów może być wiele:/

Gość mam czas to pisze
a jak jest przystojny i moze sie podobac kobieta a mimo to jest sam ?? to dziwne ...a obawa przed dalsza samotnoscią?

Gość mam czas to pisze
* kobietom

"bo może być całkowicie nieatrakcyjnym życiowym nieudacznikiem którego nie zechce żadna..." i o szóstej rano stoi juz pod sklepem z alkoholem

Mam czas to pisze>>>To, ze jesteś kawalerem w wieku 35lat to nie znaczy że jesteś babiarzem....no chyba, że zmieniasz kobiety częściej niż skarpety:) (bez urazy) Są jeszcze faceci co maja grubo po 40-ce i też są kawalerami więc nie masz czym martwić, może miłość na którą czekasz jeszcze nie zapukała do twojego serca??? Jeśli się kiedyś zawiodłeś się na kobiecie to mówi się trudno, a żyje się dalej....co BYŁO to minęło...zapomnij i pozostaw to za sobą nie oglądając sie za siebie. Jeśli jesteś w porządku to nie ma sensu się zmieniać, a miłość zawsze przychodzi niespodziewanie. Pozdrawiam;)

Gość a co sadzic o
a jesli jest odpowiedzialny, przystojny i na pewno nie jest jakims tam nieudacznikiem? znam kilku mezczyzn ktorzy pozno zalozyli rodziny bo po 40

Jeśli chodzi o mnie to jestem nieatrakcyjnym nieudacznikiem, przed którym już dawno zatrzasnęły się wrota normalności :P Los 35 letniego kawalera czeka mnie co prawda dopiero za kilka lat, może nawet tego nie dożyje, ale wiem, że im jestem starszy tym bardziej przyzwyczajam się do takiego stanu rzeczy. Za 6lat będę pewnie całkiem pogodzony ze stanem starokawalerstwa

Ja bylam przez rok z 33 latkiem ja mam24.Byl moim kochankiem.Przystojny,z charakteru idealny,w lozku najkepszy z jakim kiedykolwiek bylam i pracowal i bardzo dobrze zarabial. Nasz romans wyszedl na jaw i roztalismy sie. On jest nadal sam. Wiem ze mnie kochal bardzo i po roztaniu nie moze sie pozbierac iznalezc kobiety.A czas leci im starszy tym trudniej mu bedzie.

Brzydal>>>nie przesadzaj z tymi zamkniętymi wrotami...nikt nie jest czysty i piękny jak diament. Jeszcze do ciebie się szczęście uśmiechnie;)

Gość do Euforia
piszesz ze był twoim kochankiem i wasz romans wyszedł na jaw ? to ty jestes mezatka czy jak ?

ten 33 latek olewal zwiazki,skakal z kwiatka na kwiatek.A teraz chce sobie zycie z kims ulozyc,miec rodzine,dzieci. Troche pozno sie zorientowal ze mu czas ucieka.

Gość
To samo co o 30letniej pannie :P Facet ma dłuższą datę ważności :P

Gość do Euforia
on wiedział o tym ze masz meza? poznalam jakis czas temu faceta w wieku 35 lat i on mi sie bardzo podoba i jest ogolnie fajny i wyglada na mniej lat niz ma bo jak go poznalam myslalam ze jest mlodzszy ja mam 26 lat jestem sama ale co z tego jak on mnie trzyma na dystans i juz nie wiem co mam o nim myslec ? ja mu daje do zrozumieneia ze mi na nim zalezy a on ... mowi ze powinnam miec lepszego i mlodszego niz on sądzilam ze mezczyzna w tym wieku bardzo chce sie juz ustatkowac ale on chyba niebardzo :-( wiem tez z jego opowiadan ze kiedys zawiodl sie na kobiecie zostawila go ale teraz znowu jest wolna bo jest po rozwodzie i on kilka razy mi o niej opowiadał takze musi cos o niej myslec jeszcze ale tez negatywnie o niej sie wypowiadał moze dlatego ze ma do niej zal aha i raczej nie jest babiarzem ciezka sprawa z nim

Apostoł...zdecydowanie ma dłuższą datę przydatności...z wiekiem dłużej gada...krócej...no pewnie wiesz już;)

wiedzial od poczatku jak sie poznalismy. To on mnie sie spodobal to ja doprowadzilam do pierwszego spotkania. Miedzy nami nie mialo byc milosci tylko sex. On w lozku cudowny kochane,tak nam bylo razem dobrze ze sie zakochal we mnie ja w nim tez.Bylismy razem rok. teraz nie mam z nim kontaktu.Wiem tylko ze nie mam nikogo od kad sie roztalismy pol roku temu.

Gość
Doprawdy => Przyczyny takiego stanu rzeczy: 1) Jest długo z jedną kobietą; 2) Na skutek słabych nerek i wątroby już tylko gadanie mu zostało :P Euforiaa => kwestia, że tak powiem, priorytetów w doborze partnera. Uroda z wiekiem przemija :P

dziwne ze 36 letni facet poznaje laske ktora leci na niego a on nie jest zdecydowany. Jak wspomina swoja dawna milosc to pewnie jeszcze ja kocha i pewnie zawsze bedzie w jego sercu,myslach.

wiadomo ze kobieta po 30 nie ma cialka jak nastolatka ale facet tez nie jest juz taki jak kedys:)

Euforia znam wiele kobiet które ciałka jako 30- latki mają lepsze niz w okresie dojrzewania;)

I może żyje nadzieją, ze jeszcze wróci do niej lub ona do niego...

Gość
Euforiaa => ano nie. Ale baby szukają w facecie bezpieczeństwa, oparcia, inteligencji, itp. abstraktów (z konkretów to jeno portfela), a facet chce konkretnego kawałka ładnej dupy do rżnięcia. Jeśli ten kawałek dupy nie jest nadmiernie otłuszczony, pokryty celulitem i nie mierzy nad swój stan (czyt. nie wierci dziury w głowie :P ) spełnia wszystklie wymagania, i jest zwany "ideałem" :D