Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

seks ma być dla faceta nagrodą za dobre sprawowanie.

Polecane posty

retro :D to najbardziej debilne podejście jakie można sobie tylko wyobrazić :D:D:D:D:D:D:D:D:D A co ty myślisz,że tylko ty jedna ją masz?? :D:D:D:D:D:D i facet nie znajdzie sobie rozwiązania??? :D:D:D a żyj sobie w tym swoim marnym przekonaniu o słuszności tej tezy :P

prowokacja...jakoś trudno mi uwierzyć, że ktoś może tak naprawdę mysleć. :o

xyzed : nic, tylko im współczuć. Jak to było? "Zamknij oczy i pomyśl o Anglii"? :D:D:D

Gość a potem jest tak
Przychodzi facet do pracy pobity, podrapany itd. Kumpel go pyta: - Kto ci to zrobił? - Żona. - Żona? Za co!? - Powiedziałem do niej "ty". - I za to cię pobiła? A jak dokładnie powiedziałeś ? - Ona mówi do mnie "już się nie kochaliśmy ze dwa lata". A ja do niej: - chyba ty...

Gość M.O.N.I.
Seks nagroda? To jaka nagrode ja mam dostac za dobre zachowanie? :D A potem sie kobiety dziwia dlaczego faceci odchodza do innych...

Gość tak tak.........
to pewnie mój mąz uważa że jestem nic nie warta bo kochał sie ze mna w wielkanoc . mam dość

Gość M.O.N.I.
... dlaczego tylko w Wielkanoc? A co potem?

Gość tak tak.........
nic zero nie mam juz cierpliwości na to wieczne zmęczenie

Gość M.O.N.I.
Twoj mezczyzna tak wiecznie zmeczony?

Gość tak tak.........
jest zmęczony - to fakt.

Gość M.O.N.I.
Zapewne duzo pracuje... ale zeby od Wielkanocy nie miec seksu? A jak sie tlumaczy?Az wierzyc mi sie nie chce,ze nie chce,ze nie ma ochoty na seks. Moj mezczyzna pracuje po 10-11 h netto,5dni w tygodniu... i od pn do czw ... zazwyczaj sie nie zabawiamy,bo widac jego zmeczenie golym okiem...ale jak przychodzi piatkowy wieczor... to zaczynamy nadrabiac zaleglosci,o ile mozna to w ogole nadrobic :)

Gość tak tak.........
od jakiegoś czasu w jego firmie prace nabrały takiego tempa że przychodzi padniety do domu , wiem ze robi to dla naszej rodziny -kupujemy dom . ale z drugiej strony nie rozumiem np. soboty kiedy może odpocząc w niedziele w domu ...... smutno mi

Gość M.O.N.I.
To co robicie w weekendy? Kobiety potrafia zyc miesiacami bez seksu,ale w przypadku mezczyzn jest to bynajmniej podejrzane.

Gość 1111111111
też tak mam tylko, że odwrotnie. To ja dziś wymyślam różne wymówki, jestem zmęczony, boli mnie kręgosłup itp, reakcja odwrotna chce się kochać codziennie.

Gość M.O.N.I.
Przeciez seks to przyjemnosc.... A nie za kare... Czy w nagrode... Jak moj patnert jest zmeczony to ja to widze.Nie musi sie wykrecac bolem glowy. Jak mnie naprawde boli glowa,to mowie juz wtedy kiedy zaczyna mnie bolec,a nie kiedy partner chce mnie zaciagnac do lozka. Ostatnio pracuje on naprawde duzo... i widze jak ma wrecz wyrzuty sumienia,ze nie mozemy sie kochac tak jak wczesniej,ale ja to rozumiem,bo wiem ... ze nic nie udaje.

Gość tak tak.........
najgorsze jest to że obok mnie jest ktoś kto mnie pragnie i tak łatwo byłoby .......ale nie chce zdradzać męża życie jest skomplikowane

Gość tak tak.........
bez sensu?

Gość M.O.N.I.
Pragnie... bo jeszcze Ciebie nie dostal... Pragnienia sa ulotne!

Gość seks ma być
dla faceta nagrodą za dobre sprawowanie, a ludzie sie dziwią skąd sie biorą burdele i kvrwy!!!!!!

Gość Ju...
No ale tak jest w wielu związkach. Facet się spisuje, to dostaje dupy, nie wychodzi mu - ma bana.:P

Gość asdfds
hmmm moim zdaniem to sie rzadzi prawami rynku... wiec.. hmm w momencie gdy klijent uswiadomi sobie ze nei jestes monopolista na rynku plus dostrzeze nie czyste zagrania z twojej strony to wybierze uslugi innej firmy....

i niestety nie znalazłam jeszcze rozsądnego pomysłu by zmienić tę beznadziejna sytuację.....ale na razie sie nie poddaję

Gość zbieraj pkt i wymieniaj na
NAGRODY! kazdy wygrywa bo zalezy to nie od slepego losu ale od ilosci zebranych pkt! Zbieraj je i wymieniaj na iPody,doladowania tel, ksiazki i inne nagrody! http://www.prizpass.pl/index.php?ref=nodi4