Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Pretensja

Wyrzucila dziecko z wozka!!!

Polecane posty

boże co za psycholka z tej baby...ludziom to już się we łabach przewraca

Gość ey5hdrtfjnyg
z tego co wiem, to matka dziecka nie weszła sobie do apteki i nie stała nie wiadomo ile w kolejce, tylko weszła na sekundkę żeby sprawdzić, czy jest kolejka,ale weszła , zobaczyła że jest i nie zamierzała tam zostawać a w tym momencie już tamta była przy wózku!!! nie przesadzajcie, czy Wy byście się ryły z wielki wózkiem i wnosiły po schodkach, żeby tylko zajrzeć???

Gość a jak obiad gotujecie
co caly czas macie dziecko na oku?? czasem wystarczy sekunda, by stalo sie cos zlego :O

matka nieodpowiedzialna, ze zostawiła wózek z dzieckiem bez opieki ta co wyjęła to kretynka komletna - no bo kto to widział żeby obce dziecko z wózka wyjmowac ale chyba upusciła je przypadkiem? nie rąbnęła nim o chodnik z premedytacją?

Gość no jasne mogla w ogole
nie isc do tej apteki... Albo wynajac na pare minut nianie :) Jak sie ma dziecko to oznacza to 24 godzinne czuwanie. W nocy tez spac nie wolno ;) Chyba, ze z otwartymi oczami :P I tak do 18 roku zycia dziecka ;)

Gość nie wiem co myśleć ale ja też
pod sklepem nigdy nie zostawiałam dziecka samego ...moze ona faktycznie weszła tylko na momeny?! Ja czesto robiłam zakupy z dzieckiem -nie mialam go z kim zostawic ...ale w takich przypadkach jak nie mogłam np wejs do srodka z wózkiem to brałam dziecko na rece i lazłam razem z nim ...nie wiem dlaczego do tego doszło !

Gość przestańcie nie da się do
końca dziecka upilnować choćbyście miały oczy dookoła głowy!!!! A poza tym zejdzie juz z tej matki ona dostatecznie Źle psychicznie się pewnie czuje... zastanówcie się lepiej co to za potwór z tej 21? proponuję żeby teraz ją upuścić jak dla mnie z 10 pietra

Gość lfhklafhksfhksflahkalkj
no właśnie wszyscy na matke wsiedli, w sumię jak ide ulicą i ktos mi wbije nóż w bebechy to moja wina, po co z domu wychodziłam

Gość porwania dzieci zdarzaja sie
tez w domu... I inne wypadki. Obys nie musial/a sie o tym nigdy przekonac ;) Tak latwo jest oceniac i krytykowac patrzac z boku :P