Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudziak

Skora tlusta, miejscami wysuszona, pryszcze... wrazliwa... co do mycia buzi??

Polecane posty

Gość 21_lat
no ja mialam straszny tradzik. walczylam z nim 6 lat i niedawno sie wyleczylam, a i le na to pieniedzy wydalam:( tylko sie teraz z przebarwieniami borykam. ten boniderm fajny i nie podraznia wcale skory

Gość dudziak
ehhh ja juz 2 lata sie borykam:( i poprawy nie ma.....no chwilowa bywala, ale co z tego zaraz nawrot... a skad jestes?? do jakiego dermatologa chodzilas?

dudziak - te wszystkie linki ktore zamiescilas nie podaja skladnikow, wiec trudno powiedziec, jedynie ziaja podaje i na mysle, ze z tych kilku zeli bedzie najlepsza. soraja reklamuje uzycie podrazniajacych olejkow typu lawenda, eukaliptus :o oprucz tego pij duzo wody, zielonej herbaty, jedz duzo warzyw i owocow, unikaj jak diabel swieconej wody slodkiego i sztucznych przetworzonych pokarmow oraz napojow.

Gość 21_lat
ja jestem z mniejszego miasta i chodzilam do szpitala do dermatologa i ona mi pomogla ale tez nie od razu bo po kilku latach dopiero

ale na tej stronie nie podaja skladow kosmetykow perfecty. jedynie na zasadzie autoreklamy omawiaja kilka atrakcyjnych dodatkow w nich zawartych. takze trudno cokolwiek stwierdzic. z reszta firma, ktora w obecnej dobie rozwoju nauki stosuje filtry o faktorze 10 (i to niewiadomego zasiegu) pozostawia wiele do zyczenia. faktor 15 to minimum. poza tym faktycznie wyglada, ze ta seria dla cery wrazliwej nie zawiera nic podrazniajacego (przynajmniej w tych skladnikach, ktore wymieniaja). ale co w nich jest poza tym - nie wiadomo. kremy i toniki zeby byly warte swieczki, musza zawiarac solidna porcje antyutleniaczy, substancji zatrzymujacych wode w skorze oraz nawadniajacych, lagodzacych podraznienia, imitujacych funkcje zdrowej skory. poza tym kremy powinny byc w swiatlo- i powietrzoszczelnych opakowaniach z pompka lub tubkach, gdyz ze sloiczkow te cenne substancje po prostu ulatuja w eter i traca moz pod wplywem swiatla.

ja polecam żel do mycia twarzy Iwostin dla cery mieszanej, bardzo wydajny koszt ok 25zł w aptekach

Gość paulusiaaa
Dudziak jestem pewna ze nie mam tradziku z zaniedbania. Zawsze bardzo dbalam. Chyba to hormony albo podloze genetyczne.Moi rodzice tez mieli ale nie robily im sie po tym blizny Jakastakasobie dzieki, super cena,moja miesieczna kuracja kosztuje od 100 do 150 zl i nie ma extra efektow wyprobuje na pewno:):*

Gość blueberrry
bierz olej z wiesiolka

Gość dudziak
Ale ja nie zarzucalam Ci, ze masz tradzik z zaniedbania, w ogole nie ma opcji by miec tradzik z zaniedbania, sa inne przyczyny....a to ze ktos ma trdzik nie znaczy ze o siebie nie dba, to bzdura....dba jeszcze bardziej niz inni.. i co..? guci o z tego ma:/ :(

Gość A jak sie wymawia nazwę tej
proponuję taka kuracje: rano umyć twarz mydłem dla dzieci np Babydream, przemyć ciepłym naparem z rumianku, posmarować twarz Brevoxylem i nie nakładaćtapety tylko korektor miejscowo wieczorem umyć twarz Mydłem dla dzieci i po osuszeniu wsmarować w całą twarz olej arachidowy. Mnie pomaga.

Gość paulusiaaa....
dziekujemy:) .. to nie fer ze ktos o siebie bda mi ma tradzik a ktos inny nie i nie ma tradzika;.=/