Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martyna812

Brak ochoty na sex.

Polecane posty

Gdy urodziłam dziecko to straciłam wszelką ochotę na sex.Mój mąż jest na mnie wściekły,bo kochamy się raz w miesiącu,albo nawet nie. Zaczyna mnie podejrzewać o ZDRADĘ! Czy któraś z Was też takie coś przeżywa?

Gość ooooooooooooooo
Ja niestety też mam taki problem tyle że od wielu lat i nie pamietam czy zaczęło to się po urodzeniu dziecka czy później. My też kochamy sie raz tam kiedyś co też wywołuje scysje i też nie wiem co z tym zrobić, bo chciałabym mieć więcej chęci na sex a gdyby mój mąz czasami mnie nie zaczepił to mogłabym wogóle się nie kochać

Gość nie no to przesada
Ja po urodzeniu dziecka bywałam zmęczona i czasem nie miałam ochoty, ale u mnie seks był co drugi dzień i ja myślałam wtedy że jestem oziębła :D A Wy raz na miesiąc? No chyba sobie żartujecie! Same pchacie swoich chłopów w ręce dziwek, miejcie pretensje do siebie jak was zdradzą. Musicie coś z tym zrobić koniecznie.

Gość ooooooooooooooo
Masz całkowitą rację że to dobra droga do zdrady. Ja bardzo bym chciała to zmienić ale walcze z tym od wielu lat i nie potrafię sie przemóc, poprostu sex wogóle mnie nie interesuje ale uwierz że bardzo chciałabym to zmienić