Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANNIE

CO OBRZYDLIWEGO ROBIA WASI FACECI?

Polecane posty

Gość PYTANNIE

j.w.

Gość o fuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a twoj co??

Gość PYTANNIE
moj nie obcina paznokci u nog....dzizys ;(

Gość o fuuuuuuuuuuuuuuuuuu
wogole nie obcina?? to co juz ma zakrecone??

Gość PYTANNIE
no obcina,ale za rzadko...tak ze sa juz za dlugie...:/// nienawidze tego widoku i tego uczucia jak mnie dotkie pod koldra ;O tez rozrzuca...ja nie wiem,czy oni maja wylaczona funkcje w mozgu,odpowiedzialna za wrzucanie skarpet do pojemnika z brudba bielizna???!!! no zesz do kurwy nedzy!

Gość kolorowe majtochy
robi rozpizdziel w kuchni...jak on cos gotuje to cala kuchnia nadaje sie do remontu generalnego...

Gość mmmmmmiiiiiiiiiimmmmmi
Mój obgryza paznokcie mimo ze ciągle zwracam mu uwagę. Wkłada paluchy do ust i gryzie :-o Jak mu powiem żeby tak nie robił to przestaje a za minute robi to samo :-o Do pracy chodzi w brudnym ubraniu bo mówi że szkoda czystego jak będzie pracował :-o Ma tłustą cere i rano nie myje buzi,jak wychodzi do pracy to świeci się jakby olejem się posmarował bllleeeeeeeeee :-o

Gość ooooooooooooooo
Mój też nie rzuca do kosza brudnej bielizny tylko obok - jakby trudno było wrzucić do środka, ale jak raz był pijany to mu sie zdarzyło do kosza na pranie ..... tyle że nasikać zamast do kibelka - obrzydlistwo

Gość nie wiem po co
haha,az sikam ze smiechu jak sama to pisze,hahaha :D:D:D:D ale jemu smierdza majtki:D tzn zmienia codziennie, ale po calym dniu smierdza jakby ich tydzien nie zmienial,ja nie wiem,ale on ma chyba wieczne rozwolnienie albo nie podciera sie czy co...o kurwa,ale mnie to rozsmieszylo:D:D:D:D

Gość ooooooooooooooo
fuj....

Gość a moj puscil baka
jak akurat robil mi minetke i byl taki wypiety...haha,ale bak byl w miare nieszkodliwy a on sie zrobil czerwony jak burak i sie schowal pod koldre,haha:) w sumie slodko :)

Dziewczyny, z kim wy się związałyście?:-O Takie topiki są bez sensu. Jak się z kimś jest, to się tego kogoś akceptuje, a nie obrabia mu d.u.p.ę na kafe:-O

Gość ooooooooooooooo
Ale tu nikt nikomu dupy nie obrabia tylko wymieniamy sie doświadczeniami

kolorowe majtochy Mój tez tak robi. Jak gotuje cos to chyba tak jak by oglądał Pascala w TV. Wszystkie składniki sa w pojedynczych miseczkach,talerzykach

Gość Sory Laura
widzę że dopiero bierzesz ślub to pogadamy za parę lat jak nabierzesz doświadczenia w mieszkaniu z facetem