Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mantodea

CHYBA ZARAZ URODZE

Polecane posty

jak to zrobiłaś? :o naczytałaś się topiku o szkodliwości tvizora w sypialni i takie są skutki :p a fajny był? szkoda? może po prostu chciał być wymieniony na lepszy model :p

ok ikusia idzie sie relaksować przy muzyce.........w łazience gdzie mam odrobinę spokoju;) także jakby co mantodea- możesz rodzić !

ledy .......... heh dzięki- zuzki wogole są superaśne- tylko odrobine wredne............ ide jak nic bedę potem- albo i nie:D

No kurna nic wlasnie nie zrobilam!wzielam pilota do reki nacisnelam czerwony przycisk wlaczania cos strzelilo pokazal sie bialy dym i koniec ogladania!:-o Telewizor byl stary jutro bedzie zastepczy ale co ja dzis zrobie?ja nie zasne bez TV nawet w ramionach Mariusza.Chyba bede plakac!:(

łyknełam apapa i zyje :D:D:D nawet zwlekląm sie z łozka :D:D magda chcesz tv to ci wyśle jakis bo mam nawet jeden na zbyciu. stoi i sie kurzy :D:D:D kurde musze porobic fotki ubranek... zrobilam polowe i nie chce mi sie :(:( a jeszcze tyle zostalo.... juz napewno nie bede tyle malych szmatek kupowala... potem sie czlowiek tylko z tym meczy... wogole to znalazlam takie fajne sukieneczki i inne ciuszki... z metkami... schowalam i zapomnialam o nich :( a mania juz dawno wyrosla :(:( i teraz to sprzedam za pol darmo... ech to była najwieksza glupota. normlanie 3 rpary spiochów i finito :D:D:D

jestem :P mantodea- ty sie ciesz że ramiona mariusza się nie zepsuły:P to by dopiero była bieda- niedługo będziesz ty miała inny telewizorek;) bedziesz zasypiala na stojaco:D mamani tez mam to samo- mnie tesciowa i siostra tak uraczyły ze wiekszśc ani raz nie noszone- heh ale ja dla zuzy to mam ubranka nawet na 3 latka............. a dla domiego na jakieś 15.......

no ja tyroche przystopowalam z zakupami ostatnio i mania nosi ubranka po mojej kuzynce.... i odkrylam ze 10 lat temu w Polsce też byl hello kitty modny :D:D:D kto by się spodziewal :D:D:D

a widzisz to dobrze- bo tak sie zastanawialam co ja z tymi wszystkimi łaszkami zrobię - jak niewiadomo co dzieciaki bedą nosić a jest szansa że moda wróci :D

ike z tego co widze to moda to jedno wielkie kolko... ciągle to samo przemija i wraca... Jak patrze na szafe mojej mamy z okresu kiedy miala nascie lat... to to samo bylo modne za moich czasów :D:D

mamani ja jeszcze do niedawna nosiłam sukienkę którą nosiła bagatela moja babcia jak była młoda- kurna super była i że sie nie rozpadla przez 50 lat........ a żeby nie było że od tematu odchodzimy - to jak tam mantodea??? rodzisz może?????????????

taaaaaaaaaaaaaaa i kolejny dzień topik wisi a mantodea robi olewkę..............

misiu- sorry za groma nie zrozumialam ;) mmani i jak tam masaż byl??? tylko pamiętaj dwoma palcami od krzyża w góre- nie w dół...........:P ;)

ike nie bylo masaza za to mezu mi sprawdzil prace i wyslal :D:D taki dobry jest :D:D apap podzialal cuda :D misio :D:D:D:D:D

a ja idę masowac mężusia;) cos tam mu niby w krzyżu dziś zgrzytnelo.........taaaaaaaaaa...juz ja znam te jego numery;) spijcie babki dobrze mantodea- mam nadzieję że ten topik jutro nabierze sensu:P pa

a nic, nic ike, Tobie niech artur zrobi masaż w kierunku przeciwstawnym do tego, co napisałaś mamani :p a mamani jak bądź ;) a m i m niech się SŁANIAJĄ :D

no nic to - składam to na karby misiowej alergii a co do masażu- ja sobie mogę pomarzyc :O leci ze mnie jak z niagary- ale przynajmniej w ciaży nie jestem :P ide jak nic! pa

aaaaaaaaaaaaaaaaaa a juz kombinowałam twoich maciusiów i innych ;) ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!