Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój chłopak mie dobija

Mój chłopak mnie dobija

Polecane posty

Gość mój chłopak mie dobija

była dzisiaj sytuacja że okazałam mu troche zazdrości, naprawde rzadko to robie, bo nie jestem taka. a on tak sie zdenerwował że zabrakło mi słów. powiedział żebym spi..., że wymyślam, że szukam dziury w całym, ze ciągle sie z nim kłoce i że on nie robi nic złego. tylko że jak on jest zazdrosny- codziennie sugeruje ze go zdradzam to potrafie jakoś spokojnie do tego podejść i go nie wyzywam tak jak on mnie. wogóle ostatnio ciągle sie kłócimy, nawet mi powiedział( po cichu, specjalnie), ze chyba najwyższy czas żebym sie wyprowadziła.

Gość mętlik.
Mój mnie dobijaaa... chciałam żeby był na luzie jak zawsze . A ten co minuta wyznaje mi miłość , jakby mógł to by zamieszkał ze mną. ;{{{{{{{{{{{{ był spoko, i podobał mi się gdy nie był moim chłopakiem . Co mam robić? Zabujał się na max. A ja nie wiem sama co czuje do niego. Ratunku....

Gość Benyy
KOBIETO i Ty nadal z tym złamasem siedzisz?? Dobija to za cienkie słowo ON Cie nie szanuje a twoja godnosc wg niego to ponizej scierki do podłogi?? na pewno ma jakas dziwke na boku wez Go w dupe kopnij no chyba ze nie masz szacunku do samej siebie i nadal bedziesz z Tym Frajerem;/