Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakreocny na taka

oto moja historia,pomozcie mi ja odnalezc!!!!!

Polecane posty

Gość nakreocny na taka

no wiec akcja miala miejsce wczoraj,bylem w klubie,wieczor zapowiadal sie marnie,poslzismy z kumplami napic sie i moze cos wyrwac weszlismy ,siedzimy pijemy,jakies 3 niunie sie zaczely krecic no to postawilismy drina,spic i zaruchac,niunie pija,ja patrze na parkiet i co widze...widze ja...mysle o ja pierdole co za dorodna klacz,dziewczyna blondynka,wlosy do pasa dlugie,wysoka,szpile,szczupla,patrze na cyc,wyjebisty duze miala w bluzce z dekoltem az sie wylewaly,opalona no i ta buzka...nic tylko sie spuszczac na nia.tanczyla z jakimis dwoma,ocierala sie o nich i nagle chyba ja sciagnalem wzrokiem bo sie na mnie spjrzala i usmiechnela kuszaco,moj kutas na sam jej widok stal juz,mysle wale te prukwy maloletnie ide do niej,poczekalem az skonczy z nimi,usiadla,widze jest z kumpela,mysle a chuj to,podchodze, podszedlem przywitalem sie oczywiscie pelna kulturka musi byc,zaproponowalem drinka,zgodzila sie,dosiadlem sie do nich i zaczela sie gadka,ona na poczatk tylko mnie obserwowala niewiele sie odzywala,tamta tylko cos szczekala ale nawet jej nie sluchalem,wkoncu panna sie zmyla,mysle wreszcie,no i zaczalem z nia rozmawiac,takie tam srytyty,no nieistotne przejde do rzeczy,w pewnej chwili zaczela mnie kusic,przysunela sie blizej,zaczela stopa ociera sie o moja lydke az wkoncu przysunela sie i patrzac mi w oczy zlapala mnie za chuja i sciesnela,uroczo sie przy tym usmiechajac,mysle o kurwa co za bladz z niej! wyszeptala mi do ucha,chodzmydo ciebie,no kurwa dwa razy mi nie trzeba powtarzac,zlapalismy takse i jedziemy jestesmy u mnie i jazda,przyparla mnie do sciany i zaczela namietnie calowac,jezyk swidrowal z moim,sciagnela mi koszule i mowi zdejmuj spodnie i sama zaczela sie rozbierac, patrze na te cycki i kurwa zaraz sie spuszcze mysle,poszlismy do sypialni,ona polozyla sie na lozko rozlozyla szeroko nogi i mowi chodz do mnie przyciagnela moja glowe do swojej cipki i przycisnela udami,lizalem ja smakowalem byla pyszna,za chwile pojawila sie masa sokow,po chwili mnie odsunela i mowi kladz sie chce go possac, co to byl za lod to do tej pory nie moge sie otrzasnac,ssala mruczala przy tym widac bylo ze uwielbia to robic a nie tylko udaje jak wiekszosc suk,wpadkowala go sobie gleboko miala w gardle i zaczela przelykac sline ,odlot normalnie spusciles sie ,wyssala wszystko co do kropli i az sie oblizala,nabralem ochoty na porzadne ruchanie,ona usiadla na mnie i zaczela mnie ujezdzac,chwile tak pobzykala i odwrocila sie tylem wypiela swoka dupke i rozciagnela posladki rekoma ,nie wiele myslac po prostu wpakowalem go jej w tylek,jezdzilem szybko,ona caly czas wulgarnie sie wyrazala co jeszcze mocniej mnie nakrecalo jebalem po same jaja... wlozyla sobie palce w cipke ,cudnie,potem jeszcze 2 razy ja przelecialem i na koncu w kuchni,na stole ,nogi na pagony i heya.wziela prysznic i walnela sie spac,mysle sobie kurwa mac nawet nie wiem ile ona ma lat,mysle sobie po tym pale obrabia toze 30 musi miec a widac mlodo tylko wyglada,mysle poszukam powinna miec w torebce dowod do to zobacze,patrze jest i co...20 lat!! o kurwa ja pierdole,no nie uwierzylem,taka mloda a rznie sie jak dorodna kurwa,mialem sporo kobiet nie ukrywam ale z zadna takiej jazdy jak z ta,no nic walnalem sie spac,rano budze sie jej nie ma,nic zero,nawet kartki z tel nie zostawila,wkurwilem sie bo poczulem sie jak dziwka, wyruchala i poszla,i teraz chce ja znalezc bo kurwa chce miec taka suke na stale,to chyba jedyna kobieta z ktora moglbym sie zwiazac,chyba sie zakochalem :D

Gość nakreocny na taka
acha no i pytanie co ja mam zrobic?jak szukac?nie pamietam jakie w dowodzie byly dane ,isc do tego klubu?popytac?

Gość A potem sie obudzileś
pryszczaty onanisto! i proszę mi tego nie kasować!:classic_cool:

Gość nakreocny na taka
przestancie sie podszywac pedaly niedorobione tez byscie chcieli taka suke posuwac

Gość nakreocny na taka
wypierdalac menele do swoich nor i ruchac szympansy bo tylko takie dupy na was leca

Gość nakreocny na taka
a musze powiedzieć że pan Miecio wygląda jak szympans - też taki owłosiony. :classic_cool:

Gość nakreocny na taka
od tej chwili kazdy pis pod tym nickiem nie jest moj spadam zacofance bo wam zal dupe sciska

Gość nakreocny na taka
spadam, może uda mi sie ubłagać wybaczenie u pana Miecia, trzymajcie kciuki.:classic_cool:

Gość ale masz wyobraznie
onanistyczny stoolejarzu

Gość ___ona___
no imie napewno pamietasz..wyglad nie musze mowic ...to smigaj do klubu a noz widelec ktos ja zna.... ale patrzec w dowod i zapomniec danych takiej "niuni" Ale powodzenia w szukaniu :)

Gość nakreocny na taka
pan Miecio po kilku głębszych jest zaje****y

Gość nakreocny na taka
no bo nie sadzilem ze ona tak rano juz zwieje :O a poza tym ktora to byla godzina,jakas 3 ,dobrze po 3,bylem spiacy i w dodatku troche podpity to nie pamietam

Gość nakreocny na taka
czy najwazniejszy?polemizowalbym...ale wazny na pewno,poza tym napisalem ze podoba mi sie tez fizycznie,jest mloda nawet bardzo i to zestawienie z taka uroda i seksem po prostu mnie rozwala maksymalnie

Gość yy
"wyssala wszystko co do kropli i az sie oblizala,nabralem ochoty na porzadne ruchanie" świeżo po wyssaniu nie ma się ochoty na ruchanie włączyło by Ci się myślenie bo krew znowu napłynęła by do mózgu ;).

Gość romuald niegłupi
chłopie ile masz lat 14 pusty i głupi jestes jak mój wrzód na dupie

Gość buahahade
przeciez to była zwykła qrwa

Gość Agatkaaaa2525
a zajrzałes jejw dowód po czy w trakcie??

Gość ale frajer
zajrzyj se lepiej do rozpora,czy ci co nie rośnie hehe :D

Gość mieszadlo
wiesz, ona raczej nie szuka nikogo na stale. Nawet jesli jeszcze ja spotkasz to nie wydaje mi sie, ze chcialaby Cie po raz drugi. Spedziles mila noc to sie ciesz, ale na nic wiecej nie licz, niestety.

Gość nakreocny na taka
no ale dlaczego,przeciez kobiety sa uczuciowe bardziej jak faceci i to one glownie potrzebuja tej milosci,czuc ze ktos je kocha,to o co chodzi? bylem wczoraj w tym klubie,pytalem barmana o nia ale mowil ze pierwszy raz ja widzial :O widze ze marne szanse ze ja odnajde

Gość bujna wyobraznia
jeszcze sie taki nie trafil, co by po lodzie zaraz w d.upke twardziela wkladal nawet jak ma 15lat niezly bajkopisarz z ciebie, a moze to zwykly komentarz to filmu?

Gość nakreocny na taka
ale wy sie czepiacie bzdur:O no logiczne ze od razu sekunde po nie:O przeciez by mi kutas nie stanal,sadzilem ze nie musze dodawac ile trwalo zanim znowu mi pen stanal znowu ,noale widz ze dzieci to czytaja wiec kazdy szczegol trzeba dodawac :)

Gość mieszadlo
z opisu wywnioskowalam, ze ona do szczegolnie uczuciowych nie nalezy. Chyba nawet nie bardzo chciala z Toba gadac i na pewno tak wlasnie traktuje wszystkich innych. Mozesz czuc sie wykorzystany, ale przeciez nie zalujesz, prawda:-)

Gość nakreocny na taka
no kurwa dopiero wstalem:D wczoraj tez bylem w tym klubie ale to akurat nie bylo planowane bo kumple wyciagneli no i tak wyszlo,siedzimy siedxzimy ja juz leb spalony na maksa,patrze widze ta klacz ktora byla z ta sunia ktora posuwalem,podbilem mowie ze jej kolezanka bedac u mnie zostawila cos i chcialbym jej to oddac,ona mowi ze adresu mi nie poda ale moze nr tel:D mowie spoko, no i mam :D az nie sadzilem ze tak gladko pojdzie:D nie moglem sie powstrzymac i ok 3 w nocy zadzwonilem do niej:D chcialem zobaczyc czy sie kurwi z innym czy spi ,ale chyba spala bo miala taki zaspany glos:D mmm miodzio:D ale bym jej wyruchal taka rozespana buzke mm:D juz mi kutas sterczy na sama mysl o nastepnym takim jebanku:D

Gość ale frajer
ty popatrz lepiej uważnie na swojego kutasa,może być w staniu na baczność :D:D hehe mówie poważnie Moja znajoma bardzo lubiła sie ostro bzykać jak miała grzybicę pochwy, bo ja wtedy swędziało i kutas jej ulge przynosił ;) powaga