Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakreocny na taka

oto moja historia,pomozcie mi ja odnalezc!!!!!

Polecane posty

Gość nakreocny na taka
bylem wczoraj w tym klubie i byla ona powiem szczerze zie zmienilem o niej zdanie:O patrze weszla juz sie najaralem ,kutas zaraz czulem ze sie podnosi na sama mysl o ostrym jebanku ,po chwili podchodze do niej,mowie hej i takie tam a ona na mnie patrzy zdziwiona i pyta czy my sie znamy:O:O co za kurwiszcze ona nawet mnie nie pamietala :O mowie jej ze bylam u mnie tego i tego dnia a ona aha no mozliwe i co w zwiazku z tym:O:O spytalem czy moze sie umowimy na co ona zebym powiedzial wprost czego oczekuje :O nie potrafilem z ta panna gadac rozwalala mnie po kazdym zdaniu:O ja zaniemowilem bo mnie kurwa zatkalo,ona na to ze pieprzenia drugi raz nie bedzie i zebym sobie odpuscil :O i poszla :O ale sie wkurwilem !!! co to za kurwiszcze,przeciez to nie jest zachowanie kobiety:O potem widzialem jak sie zabierala za innego :O ale chyba cos nie tak bylo bo wkoncu poszla do domu,ja poszedlem za nia i wiem gdzie mieszka:D:D

Gość agniecjhaaaaaa
i co pogadałęs znjia jeszce raz?w ohóle skad jestes?

Gość bleee ohyda
dlatego NIGDY nie byłam na ŻADNEJ dyskotece. Te miejsca są dobre dla kurew i ich je.baków.

Gość nakreocny na taka
no przeciez pisalem ze ja spotkalem potem ale teraz to juz watpie czy jest sens cos dzialac dalej skoro ona mnie nawet nie pamietala:O z wawy jestem a czemu pytasz

Gość grta
żałosne, a ja mam swoją wartość, wiem, że jestem inteligentny, zaradny, mam swoje cele, i to jest dla mnie ważniejsze niż seks z kobietą z dyskoteki. a- i potrafię szanować człowieka. A pisząc "klacz" / "jeba.łem ją" itp pokazujesz tylko swoje nastawienie do kobiet, żałosne