Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRECONE_WLOSY_MAM

JAKA PROSTOWNICA? .. PROSZE O PORADY OSOBY KOMPETENTNE.

Polecane posty

Gość KRECONE_WLOSY_MAM

mam krecone włosy, prostuje lokówką która ma dodatkowo taka jakby szczotke.. włosy mam strasznie zniszczone :( a i tak po tym mi sie kreca za chwile. Chciałabym taka co by mi prostowała na cały dzien, zeby włosy były sypkie i błyszczace i zeby sie szybko nie niszczyły. :( Jest taka? niech ktos poradzi. zakup do 300 zł.

Gość KRECONE_WLOSY_MAM
prosze doradzcie:(

Gość karmazynek
jak masz zniszczone wlosy to po co je niszczyc jeszcze bardziej prostownica. moze najpierw zadbaj o ich kondycje odzywkami. moze wybierz sie do fryzjera i niech on ci doradzi co i jak.

Gość ja mam krecone
I zawsze mialam problem... polecam najpierw suszyc suszarka i jednoczesnie nawijac i prostowac gruba szczotka a pozniej dopiero konczyc prostownica. jesli chodzi o te bardzo drogie to hm chyba nie warto w kazdym razie ja mialam takie i zawsze wracalam do "cerfurowskiej" za 25 zl :P niszczy wlosy chyba tak samo jak ceramiczna ale ja przynajmniej jestem zadowolona bo mam sliczne wloski po niej :P

a na zniszczone włosy nakładaj odżywkę np z nafty kosmetycznej (bardzo dobra) albo z firmy GoldWell ( super :) ). I przemyśl czy musisz prostować ;)

ja chociaz miałam już browna i jakąs jedna za 250 zl co mi fryzjer polecil a i tak wole mpm koszt to cale 49,99:P jednakze, codzienne prostowanie wlosow niszczy je bardzo, szczegoplnie jesli masz krecone wlosy a te z natury sa zdecydowanie slabsze i nie bedzie to wygladac pieknie. moje wlosy maja tylko tendencje do skrecania a jak sa zniszczone to po prostowaniu wygladaja dobrze dopoki nie wyjde na dwor. takze poelcam sciecie regenaracje i musisz dbac o prostowane wlosy zdecydowanie bardziej intensywnie

Gość sassoon
witam, proszę osoby kompetentne, najlepiej z branży fryzjerskiej, o pomoc w znalezieniu dobrej prostownicy... zależy mi na płytkach nanoceramicznych (lub nanotytanowych) z jonizacją najlepiej laserową, i temp minimalną 200 stopni... przeszukałam mnóstwo sklepów i nadal nie mogę znaleźć nic odpowiedniego, zależy mi na cenie maksymalnie 400-500 pln czy ktoś może coś polecić??

Mam taki sam problem... trudne do ułożenia włosy poddatne strasznie na niszczenie.... Próbowałam kilka prostownic i naprawde nic nie pobije prostownic babyliss do tej prostownicy płyn do prostowania zobaczusz różnice zaraz znajde ci na allegro;)

ja mam prostownice MPM PRODUCT,2 lata temu kupilam ja za 100 zl,i jak dla mnie jest naprawde dobra. Ma regulacje temperatury,i szybko sie nagrzewa.