kaki21 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 czy orientujecie się może, czy przyjmą mi reklamację jeśli przyniosę buty bez pudełka??? dzięki za odpowiedź, pozdrawiam Was:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 22, 2008 powiedz że pudełka nie dostałaś bo nie chciałaś :) powinni uznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 ja chcialam wymienic buty na inny rozmiar po 5 dniach i mi nie przyjeli bo powiedzieli ze zwroty sa tylko do 3 a to gowno prawda bo kazdy ma prawo wymienic towar bez podania przyczyny w ciagu 14 dni! nochyba ze oni mnie inaczej poinformowali a tego nie zrobili jesli chodzi o reklamacje to maja obowiazek Ci przyjac jesli masz paragon niewazne czy z pudelkiem czy nie jezeli paragonu nie masz to inna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Kwiecień 23, 2008 przyjęli bez pudełka i na szczęście bez problemów, zobaczymy teraz jak będzie z rozpatrzeniem reklamacji... tu już pewnie nie pójdzie tak gładko :-/ pozdrawiam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nat Napisano Lipiec 10, 2019 Muszą przyjąć. Nie ma prawa nakazującego wymiany,zwrotu bądź reklamacji tylko w opanowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach