Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mary lane

jak szybko następuje przybranie tkanki tłuszczowej po spozyciu weglowodanow?

Polecane posty

Gość mary lane

lub innych produktów, chodzi mi głównie o czas miedzy spozycie a odłozeniem sie tkanki tluszczowej

Gość tttttrr
zalezy jaki kto ma metabolizm..jak nie za dobry i organizm przyzwyczajony do diet to szybko zamienia pozywienie (szczegolnie weglowodany) na tluszcz zeby zrobic zapas, nawet pare dni wystarczy aby tluszczu przybylo,u prawidlowo odzywiajacego sie czlowieka trawienie trwa 24 h, w tym czasie zbedne resztki powinny byc zamienione w kupe:P a reszta przyswojona. gdy jest nadmiar tych do przyswajania to org robi z tego zapas na pozniej:P to takie fajnie logiczne wystarczy jesc dokladnie tyle ile trzeba zeby nie tyc, nie chudnac niepotrzebnie:D

Gość piję kawkę co rano
i jeszcze przed śniadaniem się wypróżniam jem regularnie co 4 godziny i mam płaski brzuch stram się nie jesc śniadania dopóki się nie wypróżnię, wtedy nie czuję się ociążała i wiem że nic mi nie zalega w jelitach jeśc regularnie, nie przejadac się, dbac o regularne wypróżnienia to nie będzie problemów z nadwagą i wzdętym wystającym brzuchem

Gość szafoto
Taaa, zjesz brazowy i ryz i wszystko zamieni ci sie od razu w tluszcz:O

Gość no mi sie zamienia tak
w kilka godzin! aż czuje jak komorki tluszczowe sie rozrastaja i peka skora, robia sie rozstepy!