Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magic so magic

tragedia w Kielcach...

Polecane posty

kolezanko wyzej ----- przestn tak piepszyc , wiesz juz nie moge tego czytac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedys zaginela Magda w Kielcach i okazalo sie ze została porwana i zamordowana i co powiesz jej matce ze powinna to przewidziec wez sie zastanow co piszesz "" matka powinna przewidziec"" gówno prawda

pokrzywdzona- a co to ma do rzeczy- to było jej dziecko mój były mąz kiedys jak mały spal zrobił sobie kawe- pech chcial, że mały sie obudzil i przytaptal.....reszty nie musze opowiadać- prysznic pogotowie itd- na szczescie dziś nie ma sladu....... wiem co on przeżywal- i pewnie że zrobil bezmyślnie- ale tak jak mowię nikt nie jest idealny- rodzic to nie robot- też czasem nie pomysli- niestety! sama nie jestem idealna- nie będę oceniac innych- dziecka szkoda straszliwie fakt co do psychopatki- nie będe komentowac

Gość Pokrzywdzona uczennicca
Mało wiem? Co za argumenty. Może wiem więcej niż ty, a jak będę matką, to zamiast przesiadywać na kafe i brać jakieś monstrum w obronę, będę prasowała ubranka, wygotowywała buteleczki itp.

Wypadek z hulajnogą, wylanie kawy, jakoś duzo tych "przypadkowych" wydarzeń u ciebie. Już wiem, dlaczego bronisz tę bezmyślną pseudomatkę, he he.

pokrzywdzona-własnie tak jest jak się nie ma własnego dziecka, najłatwiej jest wtedy krytykowac. Zobaczymy co powiesz jak bedziesz wychowywac własne.

jak juz bedziesz- to pogadamy- na razie to sobie możesz.....powyobrażac....... tez sobie wyobrażałam:P najfajniej jest oceniać to o czym się za przeproszeniem gówno wie

łatwo jest oceniać innych prawda???!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt nie ma prawa osądzać tej kobiety-głupio zrobiła fakt, ale na pewno teraz przeżywa koszmar....każda z nas która jest matką dobrze wie jak bardzo boli cierpienie naszej pociechy!!!

pokrzywdzona a moze bys tak ujawnila nam swojego czarnego nicka albo co lepsze napisala cos o tej psychopatce, bo jak narazie to ona na tym forum jest bez winy

Gość idealnematki
Jasne wszystkie jestescie takie wspaniale,kochajace i nigdy przenigdy nie zostawicie dziecka na sekunde. Dajcie spokoj,ja w wozku nie zostawiam nigdy dziecka,ale pomyslcie matka nie mogla tego przewidziec,weszla na chwilke a skad mogla wiedziec ze jakas psychopatka wyjmie dziecko z wozka i upusci,no ale Wy byscie to przewidzialy.....I teraz nie psychopatka jest winna tylko matka. A teraz niech sie wypowiedza matki ktore nigdy,przenigdy w zyciu niepopelnily bledu,nie zrobily czegos nie tak.....

Gość koleżanko wyżej
Impuls, to Ty może zastanów się co piszesz i jakie przykłady podajesz:O co ma piernik do wiatraka?:O

pokrzywdzona- będziesz miała swoje dzieci - to z drobnych zdarzen i wypadkow- bedziesz pamiętniki pisać idz pooceniaj własną matkę ze mnie zejdź bo nic ci do mnie- za mało gówniarko o mnie wiesz

Gość koleżanko wyżej
oczywiście, że nikt o zdrowych zmysłach nei przewidziałby takiej sytuacji, ale na Boga!!!! kto zostawia dziecko w wózku samo??? już napisałam wcześniej, że o ile taka sytuacja nei przyszłaby mi do głowy, to jednak fakt, że może akurat tym chodnikiem przechodzić jakiś pijak, który wpadanie na mój wózek z dzieckiem i na przykład przewróci go chyba jest do przewidzenia tak samo jak gówniarze jeżdżą na rolkach czy rowerach nie patrząc na przechodniów - tak samo mogliby wpaść na ten wózek i dziecku mogłaby się stać krzywda prawda jest taka, że ta sytuacja była do przewidzenia i nie wolno zostawiać dzieci samych w wózkach

Właśnie o to chodzi, że psychopatka jest bez winy, osoby chore psychicznie nie są w stanie się kontrolować, winny może być prowadzący ją lekarz, bo źle zdiagnozował, albo, jeżeli nie była leczona, rodzina, ponieważ nie zmusiła jej do leczenia. No i matka. Niestety. Postąpiła haniebnie, nie wybielicie czarnego, fakt jest faktem.

Gość idealnematki
Mam pomysl,powinni matce dac dozywocie a nie tej psychopatce.......Paranoja

Gość koleżanko wyżej
Impuls--------> masz jakieś argumenty? bo nie wiem czy śmiać się czy płakać tak żałosne są Twoje teksty pod moim adresem:O zawsze jak ktoś nie ma argumentów zaczyna rzucać inwektywami... żenujące:O

nie prawda , a przyklad Magdy z Kielc, glosno bylo o niej szla ze szkoly i ............... no wlasnie zostala porwana , zgwalcona, i zabita i to tez bylo do przewidzenia,, jak ten przypadek skomentujesz

A potem gnojówy wypisują na kafee, że matka na dyskoteki zabrania chodzić. Boi się, więc zabrania. Do kurwy nędzy, pomimo największych starań wszystkiego nie da się przewidzieć. A wchodzenie z dzieckiem do apteki, gdzi emoże być ktoś powaznie chory, też nie jest mądre ! Na pewo wszstkie, które tu siedzą, oka z dziecka nie spuszczają nocą i dniem :O Tej matce tylko współczuć nalezy, bo nie dość, że nie wiadomo, co z jej dzieckiem, to jeszcze takie dewoty się pastwić będą.

własnie ostatnio byłam na poczcie i była matka z 5 letnia dziewczynka, ktora strasznie rozrabiała i kobieta widac juz miała niezła nerwówke i krzykneła na ta dziewczyne. i Jakies durne gówniary z gimnazjum zaczeły krytykowac ta matkę na głos ze jak tak mozna krzyczec na dziecko. Oczywiscie nawet nie zdaja sobie sprawe ze dziecko może nawet anioła wyprowadzic z równowagi. Dlatego ludzie ktorzy nie maja dziecka nie zdaja sobie sprawy co to znaczy i potrafia tylko krytykowac

Gość idealnematki
Bardzo wspolczuje tej matce bo ona do konca zycia bedzie miala wyrzuty sumienia,zycze Jej wszystkiego dobrego i zeby dzidzius byl zdrowy i przezyl.A Wy troche sie zastanowcie co wypisujecie

zosiu- popieram i z ta myslą idę spać - a panna uczennica jak lubi niech prasuje po nocy ubranka i rodziny i sąsiadów pa

Gość koleżanko wyżej
nikt nie mówi by matce dać dożywcie! no ludzie:O już napisałam kilka razy, że ta biedna kobieta i tak zapłaciła najwyższą cenę, bo ten widok będzie miała przed oczami do końca życia i pewnie nigdy sobie nei daruje tego, że dziecko zostawiła przed sklepem, ale ta sytuacja była DO PRZEWIDZENIA i pod żadnym pozorem nei powinna zostawiać dziecka samego przed sklepem tej tragedii można było uniknąć, gdyby tylko pomyślała...

Gość koleżanko wyżej
no co ludzie piszą??? i oc jest głupiego w tym co piszę??? no proszę, wytłumacz mi Zosiu

Gość idealnematki
Impuls nie rozumiem,do Ciebie nic nie mam tylko do tyh idealnych kochajacych mamus,ktore dniem i nocem czuwaja przy dziecku.....

Ike, a co to za wulgaryzmy! Dyskutuj spokojnie, nikt ci nic złego nie robi. Moja mama (zm.1999) była dobrą, pełną czułości i ciepła mamą.

Bo może pomyślała, że jak ją tam weźmie, to jej się dziecko rozchoruje !!! Dziewczyno, zastanów się trochę co ty piszesz! Matka cię do szkoły powinna odprowadzać, bo coś ci sie oże stać. A jak tego nie robi, to wyrodną matką jest i nie myśli :O

Gość magic so magic
matka mogła poprosic kogos o wykupienie recepty

Gość koleżanko wyżej
co było do przewidzenia w przypadku tej Magdy??? o czym Ty mówisz??? dzieci codziennie wracają ze szkoły same więc przestań pisać bzdury, że ta sytuacja była do przewidzenia, bo na codzień giną i dzieci i dorośli i takich sytuacji nie da się przewidzieć w przypadku tej Magdy matka w niczym nie zawiniła, bo nie mogła tego przewidzieć totalny bezsens porównywać te dwie sytuacje:O