Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zebra z klasą

media kreują ideał kobiety a na nas się to odbija...

Polecane posty

Gość zmanierowana krytykantka
rzeczywistosc. ale mi sie nie podobaja miesnie u kobiet. a fotka liz hurley przeczy temu co piszecie. ona nie ma kaloryfera, ma tluszcz wokol talii. biust ma duzy ale niezgrabny.

Gość nie no ludzie
liz hurley ma na tych fotkach niezgrabny biust? tłuszcz na talii? No skoro tak to ja naprawdę jestem obleśnym kaszalotem i przegrałam życie... A w porównaniu do dziewczyn na ulicy i tak wyglądam nieźle :/

ja nie zamierzam sie za siebie brac. uwazam, ze wygladam idealnie. oczywiscie zwracam uwage na to ile jem ale sprzet silowy musi sobie radzic beze mnie ;)

eeee tam nie łam się popros jakiegoś kolege niech Ci zdjęcie Photoszopem przeleci i zaraz będziesz ładniejsza ;)

ale ja lubie chodzic na siłownie - nie robie tego z musu, tylko dla przyjemnosci... zreszta u mnie to tradycje rodzine niejako :D

zamnierowana krytykanto Wiesz biust to mi sie w Niej wydaje najabrdziej naturalny z całej reszty. Ona na tali nie ma tłuszczu. A ja tez nie lubię umięśnionych sylwetek u kobiet ale wypracowaną smukłość (gdzie dziewczyny prawie nie można uszczypnąć w udo) a np ramiona się nie trzęsą tylko są lekko twrde nawet bez zarysowanych mięsni. Natomiast pua to już musi byc ćwiczona. Jak sa kobiety za chude to pupcia jest za płaska (trzeba ćwiczyć by sie zaokragliła) jak mają dużą naturalnie to trzeba ćwiczyć by trzymała się konturów. Moje zdanie

komiczne Czasem miło mnie zaskakujesz ja tez lubie siłownię. Naprawdę. I fitness. Ale np. depilowania brwi i oczyszczania twarzy nie lubię.

te zdjęcia nie wyglądają zle same w sobie zle jest w nich to, ze pokazuja kobiete po czterdziestce i 1 porodzie :O

Komiczne a ja dostane od Ciebie jak obiecam,że mimo tego jak jesteś pożądany nikomu za wszystkie skarby świata nie oddam?

komiczne-dziadek wyciskal, babcia wyciskala i teraz wnuk tez silowni nie moze omijac ;) chcialam wam znalezc zgrabny biust ale nie potrafie tak szybko, co tylko potwierdza moja teze co do tylko- coz. nie cwicze, ale nie moge narzekac :)

ZMANIEROWANA KRYTYKANTKO NIE CWICZYSZ WIĘC PROSZE POWIEDZ MI JAK TWÓJ BRZUSZEK, TWARDZIUTKI? JAK TAK TO TYLKO POZAZDROŚCIĆ:-)

jak to co mi da? faceci to wzrokowcy, wiec intereuje mnie jak wygladaja kobiety tu pisujące

nie mam umiesnionego brzucha. nie podobaja mi sie takie

ZMANIEROWANA KRYTYKANTKO ROZUMIEM. TOBIE SIE NIE PODOBAJA JA MAM NA TYM PUNKCIE MALUTKA OBSESJĘ. ALE KAŻDY LUBI CO INNEGO. KOMICZNE CO Z TYM TOWIM ZDJĘCIEM?

Haris - Ty akurat jestes ładna, a co do tuszy, to przydałoby Ci sie z 5 kg... przytyć... Na Tobie raczej zaden statek wielorybniczy fortuny by nie zrobił :P

widzisz. ja mam tego typu brzuch http://www.poland.us/files/artykuly/file4576b0571c65b.200612060658 nie jestem az tak chuda ale dokladnie tego typu. zarysowane waskie kosci biodrowe i nieco wypukly o moze to lepiej oddaje http://pu.i.wp.pl/?k=MzQxOTYxODAsMjA3ODI4&f=cialo1_d_1_.GIF i nie podobaja mi sie umiesnione. podoba mi sie taki

obiektywnie urodę kobiety potrafi ocenić tylko facet..bo przeciez nie druga kobieta;) fryzjer, krawiec, kucharz, masażysta...damski...powinien być mężczyzną:D