Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek132

boje sie o ciaze

Polecane posty

Gość Maciek132

Witam. Mam problem poniewaz strasznie sie boje czy moglem wpasc z dziewczyna. Otoz mastrurbowalem sie mneij wiecej o godzinie 14-15, a o 18:30 robilem palcowke mojej dziewczynie i boje sie ze moglem jakos niechcacy palca sobie obspermic. Prosze o pomoc czy plemniki mogly przezyc tak dlugo?

Gość Assiii
nie z całą pewnościa nie... plemniki zyja tak jak dlugo maja wilgotne środowisko.. po wysuszeniu speremy gina

Gość Maciek132
Dziekuje bardzo lecz dalej jakos die boje. Moja dziewczyna powinna miec okres na poczatku maja wiec wtedy sie zobaczy. Ehh ta niepewnosc jest najgorsza.

Gość Maciek132
Bo nie umylem rąk i sie boje troche ;/

Gość Assiii
mimo wszystko raczej nie ma takiej możliwości bo Twoje rece były suche.... A ile Ty i Twoja dziewczyna macie lat? ( jesli moge zapytać)

Gość Maciek132
Ja mam 17 a ona 15. Starsznie sie boimy.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh.....
Kurrrrrr**** to na drugi raz umyj te śmierdzące łapy palancie!

Gość Maciek132
Wiem. Ale mysliscie ze plemniki umarly?

Gość Maciek132
Poprostu nie wiedzialem ze to ebde robil pozniej. Starsznie sie boimy.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh.....
Ty nie rozumiesz chyba co mam na myśli. Nie chodzi tu o mycie rąk, bo waliłeś gruchę, a parę godzin później wkładałeś jej palca i żeby czasami w ciążę nie zaszła, tylko chodzi tu o mycie rąk w ogóle. Jeżeli po waleniu gruchy nie myjesz rąk, to zapewne po wyjściu z ubikacji także. A pomyśl, że później tą brudną ręką jesz, dotykasz miejsc intymnych swojej dziewczyny, po prostu roznosisz te cholerne zarazki. Wstyd normalnie. Taki z Ciebie dorosły chłopak, że wiesz jak trzepać konia, jak strzelać palcówę, a o podstawowych zasadach higieny nie masz pojęcia. Zacznij myć te ręce, to naprawdę nie boli. Boję się nawet pomyśleć o Twojej ogólnej higienie. Pewnie jaja śmierdzą ci na kilometr, a fuuuuuuujjjjj!!!!!!

Gość Maciek132
Ehh to tylko Tobie sie tak wydaje. Poprostu mi sie nie zdarzylo umyc bo nie mialem jak, a potem sie zapomina. Prosze powiedzcie tylko czy plemniki zginely?

Gość Daffne32
To gdzie waliłeś tą gruchę? W parku?? Że nie było jak umyć?

Gość Maciek132
Oj prosze odpowiedzcie na moje pytanie tylko.

wpisz sobie w google \"żywotność plemników\" a się dowiesz, że poza pochwą mogą żyć nawet do 48 godzin

Gość Maciek132
Ale na palcu? Jedni pisza ze do godziny inni do 48 godzin i jzu sam nie wiem.

ek. med. Beata Ciesielska Seksuolog "Wiedza na ten temat zmienia się błyskawicznie. Obecnie mówi się nawet o 48 godzinach przeżycia plemnika poza pochwą."

Gość Assiii
Maciej nie przejmuj sie az tak bardzo po prostu raczej nie ma ,ożliwości zeby one przeżyły.... Zwłaszcza ze napewno robiłeś wilele rzeczy a tym samym ztarłeś plemniki z dłoni jesli jakieś sie tam wogóle znalazly.... Pamiętj ze Twoja dziewczyna jak bedzie sie za dużo strersować to po prostu może opóżnić siejej miesiączka i to jest normalne....

Gość Maciuś...
jak nic bedziesz tatusiem:-)Gratuluje!!!A na przyszłosc zapamietaj-z H U J E M nie ma zartów:-P

Gość kapusniak
porażające to... a niby jak one miały przeżyć na Twojej ręce??? Bez odpowiednich warunków??? Plemnik to nie rambo bez przesady, wilgotności brak plemniki umierają...:) Także nie masz sie czym martwić. Ale ehh ma racje świętą!!!!!!!!!!! Jak masz zamiar pannie robić palcówe to umyj ręce!!!!!!!! Bo potem ona będzie latać do gina z zapaleniem lub jakąś infekcja i się męczyć,a nie Ty.

Gość Maciek132
Dziekuje. Bardzo mnie uspokoiliscie :)

Gość Maciek Maćku
Co to za dziewczyna, że pozwala sobie grzebać brudnym paluchem. Taki brudny palec grzebalec z Ciebie!

Gość jjgsa
i nie boisz sie O ciaze tylko ciazy O ciaze to mozna bac sie wtedy kiedy ktos w niej jest :p

Gość Maciek132
Hehe dzieki za poprawienie :)