Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hszonszcz vol II

Jakie priorytety mają młode polki

Polecane posty

Tak mi sie nasunłeo po przeczytaniu tego tematu na głównej stronie o2. Mam takiego kumpla bardzo dobrego, on ma narzeczoną znają się już 8 lat. Na początku babka była fajna, razem mieszkali, ona gotowała mu obiady, zajmowała sie domem. A teraz rok temu dostała nową pracę w Warszawie totalnie jej odjeebbało :-o Zarabia podobno 10 000 zeta i zamiast sie z nim ozenic to zwleka teraz ze slubem, lata tylko po sklepach jak wraca do domu, a wraca juz rzadko. Jezdzi sama z jakimis kolezankami na nurkowanie do Egiptu :-o Nic nie chce mu mówic ale pewnie arabskie k­n­a­g­i robią jej w piczy ostre odwierty :-o Kiedys fajna babka a teraz kasa totalnie odwaliła jej w mózgownicy:-o

Gość popijam kawke z rana
Była fajna bo gotowała, prałą, obcierałą dupe swojemu facetowi a kiedy od ja wyśmiewał, ponirzał przy znajmoych słodo się uśmiechała i nic nie mówiła. A teraz wojarzy jej się zachciwa, nie goruje, nie sprząta a przecież to jej święty obowiązek, co z tego, że pracuje po 12-14 h zarabia więcej od swojego faceta. W końcu jest kobietą= winna marzyć tylko o rodzeniu dzieci i usługiwaniu swojemu panu. Coś mi tu śmierdzi szowinizmem

Gość asdfds
no i co zostawi go... bujnie sie w jakims egipcjaninie a on ja bedzie mial w dupie i sie stoczy... ale ten kolega bedzie musial przez nie zle bagno przejsc

bo to postawienie porządkuświata na głowie :): on powienien przynosić te 10 patyków do domu, a ona czekać uśmiEchnięta i w domu czystym jak z reklamy, z gromadką zadbanych dzieciaczków. I pakowac mu z uśmiechem na wojaże do Egiptu :) co to sie narobiło :p

Gość ja mam tak samo
Moim zdaniem nie masz racji. Ja nie mam faceta, nie interesują mnie żadne knagi, a tez lubię robić wiele rzeczy sama i nie chciałabym tylko siedzieć i gotować. Bo kobiety nie są od usługiwania, tylko od tego, żeby je kochać;) Ładne kobiety, dodajmy, nie takie jak ja:O

Gość aha dopóki to ona była tą
gorszą w związku, służącą w dodatku, to było dobrze, ale jak zaczęła się rozwijać, lepiej zarabiać, to facetowi padło na ambicję i już coś mu nie pasuje?

mam takie priorytety jak dziewczyna twojego kolegi :D uczę sie sporo, chcę mieć swietna prace i dobrze zarabiać i wtedy korzystać z zycia, wojaże, zakupy, spełnianie sie w pracy małzeństwo nie jest mi do życia potrzebne, wystarczy, ze będzie ze mna ukochana osoba

Gość asdfds
moral z histori jeden... trzeba dbac zeby kobita sie nie rozwijala bo zacznie jej walic... wiem ze to szowninistyczny text ale w zasadzie nikt sie mnie nie pytal czy zgadzam sie na feminizm...