Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marysia.

Kto umie odgadnąć znaczenia snów? Proszę o pomoc. Dzisiaj śniło mi się...

Polecane posty

Witam. zastanawia mnie co znaczy mój dzisiejszy sen: byłam w swoim domu.drzwi były otwarte. nagle do mieszkania zaczęły wchodzić psy. Było ich trzy. jeden ciemny , dwa jasne . były małe. Ja nie chciałam ich u siebie i wygoniałam je nogą, ale one zaraz wróciły. we śnie była też moja mama, która tez pomagała mi wygonić pieski. co to znaczy? Byłabym ogromnie wdzięczna za wszellkie sugestie. :) mam 19 lat

w wieku 19 lat oznacza ze w niedalej przyszłoścu dostaniesz 3 psy 2 ciemne i jeden jasny..

Gość grafomanka_8891
to zależy od kilku czynników interpretacja powiedz mi na początek: czy boisz się psów? jakie uczucia w tobie wzbudzają, z czym ci się kojarzą?

nie dośc że boje sie psów, to jeszcze troszkę brzydzę, boje sie że mnie poliżą, nie chcę tego, nie lubie kiedy (czyjś) pies mnie dotyka mordką :(

te psy były małe i wyglądały jak szczeniaki miały taką sierść raczej kręconą. aha-- jesli chodzi o sennik ton ie dowiedziałam sie z niego niczego konkretnego tam nie ma hasła "odpędzać natrętne małe pieski"

Gość grafomanka_8891
więc to znaczy, że dotyczą cię jakieś sprawy, których się boisz, brzydzisz, chcesz je od siebie odsunąć, ale musisz się z nimi zmierzyć, a twoja mama próbuje ci w tym pomóc. albo takie sprawy dopiero nadejdą

Gość grafomanka_8891
i z tymi problemami niestety musisz się zmierzyć, bo powróca, tak jak pieski

grafomanka :) dzieki podejrzewam że to mogą być problemy z wyborem studiów nie zdecydowałam do tej pory na c iść, wiec to problem który powróci i muszę go w końcu rozwiążac a czy nie wydaje Ci sie że psy te mogły symbolizować ludzi? np. Czarny pies to osoba wrogo do mnie nastawiona? która próbuje mnie wykorzystac?

dzisiaj akurat z rana słuchałam wypowiedzi psycholożki na temat snów, i chyba grafomanka ma rację a jeżeli chodzi o senniki, to nie nalezy w nie wierzyć

Gość grafomanka_8891
nie ufaj sennikom, kazdy powinien indywidualnie interpretować sny. Czy pies może symbolizować osobę? to wszytsko zalezy od tego, z czym tobie kojarzy się pies, czy np. z jakąś konkretną osobą, albo uczuciem, np. uczuciem zagrożenia, wtedy może być tak, że ktoś ci zagraża w życiu. podkreślasz kolor psa, więc może pomyśl, z czym kojarzy ci się czerń i odnieś to do danej osoby, bo wydaje mi się, że domyślasz się kogo (jaką osobę) symbolizuje pies