Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAsia...llllll

Czy ta znajomość ma sens??????

Polecane posty

Sorry autorko, ale głupota twoja nie zna granic. A że gościu cię potraktował jak szmatę, to tylo i wyłącznie twoja wina. Zastanawiasz się, czy być z nim? Wystaw dupę na dworcu - taka sama pewność partnera :O Nie no, ten się o pigulkę "zatroszczył", bo gumka go uwierała :O A to, że następnego dnia miałaś okres, to nie świadczy o tym, że nie możęsz być w ciązy :!

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
o i jeszcze dodatkowo tego taka tabletka to: a) trzeba iść do ginekologa (zazwyczaj prywatnie bo państwowo 72h mogą nie wystarczyć by się dostać) b) ona kosztuje chyba coś około 70zł razem to wydatek ponad 100zł!! c) faktycznie samopoczucie po tym fatalne i cykle się rozjeżdżają. autorko jakbyś nie dostała okresu to byś latała po giniach (bo przy odrobinie pecha mogłabyś jak ja trafić na takiego co ci odmówi wypisania recepty z powodów moralnych), a później byś się stresowała czy podziałało i w stresie czekała na okres....no i oczywiście rozstała się z gotówką. na co ten facet cię naraził to niepojęte!!!

tę tabletkę (bo zapewne chodzi i postinor) żeby było 100% pewności, trzeba wziąć do 2 godzin. Wielu lekarzy mówi, że do 24 (i tak też chyba pisze w ulotce), są tacy, co faktycznie uważają że do 72, ale wówczas dawkę trzeba chyba powtórzyć (tak mi się kojarzy z tego, co czytałam kiedyś), a nie ma co krywać, że witamina to nie jest. Poza tym te tebletki mozna kupić tylko na receptę, więc dośc dziwne jest to, co pisze autorka - czyżby on miał już receptę przy sobie??? No ale hipotetycznie przyjmując, ze nie jest to zmyślona historia, takie rozwiązanie wcale bezpieczne nie było jesli o ciążę chodzi ... ale nie ma się co wdawać w szczegóły - kretyn i tyle!!!!

Gość co za skurywysynstwo
chamstwo tego skurwiela az poraza, nie bede tu pisac tego co juz wszyscy nade mna napisali bo maja racje, ale jestem w szoku ze sa tacy popierdoleni faceci, szkoda ze mu jaj nie ukrecilas wtedy!!!!!

Gość KAsia...llllll
Wyć mi sie chce,kazałam mu porozmawić na skype i napisalam mu wczesniej sms ..i on wogole nie czuje sie winny ,ja sie go zapytalam jak on widzial ta nasza znajomosc powiedzail ze ja go molestuje o to ze chcce cos wiecej ..i powiedzial ze decyzja nalezy do mnie czy bedziemy sie dalej spotykac jednoczesnie dodal ze moze rzeczywiscie jak mam sie jeszcze bardziej przyzwyczaic to lepiej top przerwac ..tak strasznie jestem zalamana ,,,chyba zakochalam sie w nim ale wiecie dlaczego mimo ze on jest taki sobie bo tak dawno prawagnelam uczuc a on mnie odrzucil..oczywiscie moglabym brnac w to dalej i karmic sie zludzeniami bo powiedzial ze on nie moze powiedziec co bedzie kiedys ale ja wiem ze on mnie nigdy nie pokocha ...Boze jak mi sie chce plakac:-(((((((((

Gość zerwij tę znajomość
i tyle. jeżeli będzie tęsknił to się odezwie i będzie próbował coś zrobić w kierunku sama wiesz czego :P, jak nie - to nie masz czego żałować

Gość KAsia...llllll
a myslicie ze on bedzie tesknil ja mam pierwsza sie nie odzywac tak?Bo mielismy sie spotkac w weekend kurde czuje ze juz za nim tesknie:-((

Gość kolezanko.....
Trudna sprawa zakochalas sie ale uwierz ze ten facet moze nie skrzywdzil cie ale zachowal sie bardzo brzydko...pewnie sie przytulaliscie i czulas sie pewnie w jego ramionach ...ale nie warto jak pisalas brnac w taki uklad ze ty bedziesz sie oszukiwac ze z tego cos bedzie gdzie tymczasem on bedzie cie wykorzystywac sexualnie ..pozniej jeszcze bardziej bedziesz sie czula rozczarowana ..lepiej teraz juz to zakonczyc mowie ci..ja tez cos takiego mialam to wiem no moze nie takiego drastycznego jak ty

Gość Anabella5647
A ja z własnego przykrego doświadczenia radzę Ci przerwać tę znajomość!!!Też jestem w Twoim wieku i aktualnie jestem sama,miałam do wyboru-związek taki jak on Ci proponuje albo bycie samą.To drugie w tym przypadku jest zdecydowanie mądrzejsze i właściwsze.Zapłacisz sporą cenę za "związek" z nim. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jadzka222
haha...chyba te randki internetwe maja to, ze faceci tam szukaja dupska.. Kasiuuu, nie martw sie...tez sie dalam nabrac. poznalam kogos, tez szybko poszlo, spragniona bylam bliskosci, no i ktos to wykorzystal :) glupia bylam... ech takie zycie!

Gość skoro szukasz partnera
zyciowego to szanuj sie troche. jak bedziesz z kazdym facetem, ktory na serwisie sympatia pisze, ze szuka milosci, szla do lozka albo bzykala sie na tylnym siedzeniu, to raczej tego wlasciwego faceta nie znajdziesz. bo ktory normalny bedzie chciala taka łatwą? jestes latwa, przyciagasz takich samych malo wartosciowych facetow. dlatego zastanow sie czy warto tak szybko isc na calosc???

Gość skoro szukasz partnera
on tesknil za toba nie bedzie, bo moze miec kazdą naiwną. co za roznica, ty czy jakas inna laska wyrwana z neta, skoro wiadomo, ze chodzi mu tylko o jedno. masz 30 lat a jestes glupia jak but, zastanow sie nad soba kobieto, bo to zalosne jest. jeszcze rozumiem jakbys miala 17 lat ale w twoim wieku byc tak glupia to az nie wypada :(

Gość kwasss
Slowo " zakochalam się" ma działać jako pozwolenie komuś na zle traktowanie czy jak? Odeszlabym, bo facet jest beeee, ale się zakochalam. Jesli to ma być milość to ja dziękuję bardzo.