Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_pomocy

odeszłam od męża

Polecane posty

Gość Ania_pomocy

Proszę Was o pomoc co mam zrobic, bo już sama nie wiem. Odeszłam z 3 letnim dzieckiem od męża, jestem już ponad tydzień u rodziców. Z mężem nie układa mi się, jesteśmy po ślubie 5 lat. Inni, którzy nie znają sytuacji mogą sobie pomyślec, że głupia jestem, bo przecież miałam wszystko tzn ładny dom, pracę, mąż ładnym samochodem jeździ, nie pije, nie bije. Odeszłam ponieważ On po ślubie był już inny jak przed. Nigdzie nigdy sami nie poszliśmy, nie zabierał mnie nigdzie, nie potrafił normalnie ze mną porozmawiać, na moich barkach spoczywało wszystko co związane z rodziną. Nawet jak odeszłam to nie wraca po mnie, jest mi ciężko, bo kocham go, ale nie chce tak dalej życ, jakby go wcale nie było. Cały czas zajmował sie tylko sobą, robił tylko takie rzeczy jakie mu pasowały.

Gość betix
rozumiem ci. tez tak mam ze swoim mezem tylko ze ja jestem z nim bo bym nie zniosla tego jego smutku gdybym odeszla. u mnie tez sie nie uklada bo tez maz jest inny niz kiedys. moze tak wlasnie wyglada malzenstwo... ze ludzie sie zmieniaja i trzeba sie nauczyc z tym zyc a nie.. brac nogi za pas i uciekac.jesli bylo ci tak strasznie zle i nie widzialas szansy dla was dobrze zrobilas.

Gość dldDFSD
dlatego czasami jest lepiej zamieszkac ze soba przed slubem... ja wlasnie tak zrobilam. nie znosilam gotowac a teraz uwazam ze minelam sie z powolaniem.uzupelniamy sie wzajemnie a slub swoja droga... to bedzie juz tylko formalnosc...

Gość fast and furious
i z takich powodów pozbawiłaś dziecka ojca i siebie męża?? jestem w szoku, chyba ci się w dupie poprzewracało, można to było jakoś inaczej załatwić:O

Gość mi się wydaje
wiesz fast and furious, ja miałam podobne powody i nie odeszłam. Teraz jestem za stara i załuję jak jasna cholera. :O