Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej ile stron

ej ile stron ma wasza prezsentacja maturalna?

Polecane posty

Gość ej ile stron

Moja 4,5 i powiem wam, że nie wiem czy się wyrobie w te 15 min a nawet 12 bo wiecie jak to jest zanim się wejdzie tam itp...

Gość ej ile stron
no trudno, żebyś się nie zmieściła mając 2 strony... no mam nadzieje, ze jednak zdaze kurde...

Gość misiorex
ja bym sie napewno nie zmiescila, mialam 2,5 i bylo akurat

moja ma 5, ale sądzę, że tak 1/3 w trakcie uczenia się jej mi wypadnie, bo będe musiała sie dopasować do czasu

Gość ej ile stron
Kurwaa nie stresujcie mnie tym, że za dużo mam :D nie mam juz co z tego wyrzucić cholera chocbym chciala bo to bez sensu bedzie... Ostatnio jak sobie powtarzałam to 2 strony mówiłam jakieś 9 minut bez cytatów... :/

Gość malusienka mała
2- 2,5 to jest max, zeby spokojnie i powoli wszystko ładnie pwiedzieć. Ja juz jestem po, bo pisałam w tamtym roku ;]

Gość ej ile stron
No własnie tego sie obawiam. Bo teraz umiem idealnie te 2 strony i mowie je dosc szybko bo na lajcie w domu ale jak sobie wyobrazam ze siedze przed komisja.. to zapominam. a wlasnie na prezentacji sie siedzi czy stoi ? bo jak stoi to sie posikam chyba przed nimi tam :/ a cytaty sie czyta nie ? z nie z pamieci ?

Gość ej ile stron
Nie wkuwam na blache tego, czytam po kilka razy i zapamietałam. nie umiem słowo w słowo i w sumie kazde zdanie jakos tam przerabiam na swoje a nie mowie dosłownie bo to bez sensu. zapomne jednego słowa i po ptakach.. a tego nie chce :) ale mam i tak mało napisane o kazdym utworze wiec nie bardzo jest co wyrzucić z tej pracy

Gość malusienka mała
jak mowilas 2 bez cytatów w 9 minitu to jak chcesz sie zmiescić z 4? teraz to juz troche za pozno zeby wywalic jakas lekturę skoro nie mozesz skróci, ale radze postaraj się bo Ci pzrerwą w połowie. No a nauczyciel? nie wiedział żę masz tak duzo? b akurat w tym przypadku duzo nie oznacza dobrze :]

Gość ej ile stron
Właśnie nie mówił, ze za dużo... powiedziala mi babka ze jest w sam raz. Pomijam ze u mnie w klasie to maja po 6 stron no ale nie wiem... mam 1 wiersz, 2 nowele, 2 obrazy

Gość ej ile stron
To chyba jakieś cytaty wyrzucę bo mam niektóre dość długie a to mi bardzo nie zmieni sensu... Cholera myślałam, ze bedzie idealnie wlasnie...

Gość malusienka mała
hehe a ta pani ajaks nowa? że nie wie ;/ ja miałam 1 wiersz, 4 lektury i to na 2,5 strony z cytatami. Nie ma co sie wdawać w szczególy bo NE ZDĄŻYSZ. Ach i zrobiłam jeszcze prezentacje w power pointcie i pusciłam w tle z muzyczką jak mówiłam i było glanc

Gość ej ile stron
No żebyś wiedziała, że nowa :/ przylazła do nas w tym roku i w ogóle lepiej jej o nic nie pytać bo tylko nam zamieszanie wprowadzila z tymi prezentacjami bibliografia i konspektem... kurde to mnie załamałyscie bo naprawde sadzilaqm, ze bedzie dobrze zwlaszcza ze cala klasa u mnie tak ma... sobie uswiadamiam, ze NIC mna mature nie umiem :/

Gość malusienka mała
nie no bez przesady, umiesz umiesz, zawsze się coś umnie :) jeżeli masz tylko 2 nowele, wierszi 2 obrazy to nie tak duzo.. mówię Ci skróć sama NAPEWNO się da, a jak nie potrafisz to idz do jakiegos znajomego polonisty or sth.. korepetotora