Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy....

ufacie swoim partnerom????

Polecane posty

Gość dhaadada
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość czy....
czy ufacie swoim partnerom?? Ja jestem ze swoim 3 lata, mamy dziecko, nie potrafie mu zaufac. Dlaczego??

Gość czy....
Dziwnie to brzmi, podobno milosc to zaufanie.... ale ja mu poprostu nie ufam!

Gość dhaadada
ja nie ufam, bo mnie zdradził:O

Gość niunia0000
wiesz ja tez jestem w zwiazku 3 lata ufam swojemu facetowi ale on mi nie do konca ufa

a ja ufam swojemu w 100%,jestesmy razem 14 lat i mam pewnosc ze mnie nie zdradza,wiem,zaraz na mnie naskoczycie,ze jestem naiwna i takie tam lecz takie coś sie po prostu czuje,kocham go niezmiennie i wiem,że i on mnie kocha i jak na razie nie mial zadnej babki na boku :))

Gość czy....
Im dluzej z nim jestem tym bardziej sie zastanawiam czy bylabym z nim gdyby nie dziecko....Nie zdradzil mnie, ale lubi kobiety,wydaje mi sie ze gdyby nadazyla sie okazja to by sie skusil...

Gość mila bladynka
wiesz to ze lubi kobiety to nie znaczy ze cie zdradzi

Gość czy....
Chcialabym juz wziac slub, 3 lata zwiazku, dziecko... A on nie chce, mowi ze przynajmiej narazie, wiec kiedy?? Kiedy wchodze na ten temat on nic, to mi nie daje spokoju i watpliwosci....

Gość czy....
prosze sie nie podszywac pod mojego nicka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czy....
Kilka nieudanych zwiazkow.....moze to zwazylo na moim braku zaufania. Ps.ktos bezczelnie podszywa sie pode mnie, heee to napewno nie kobieta tylko jakis zbok!

Gość czy....
Do podpisujacego sie idioty jako czy...- idz chlopie zaloz sobie topik zdesperowanych i nieudolnych, a moze masz jakies kompleksy?????

dzieci z rodzin dysfunkcyjnych przeważnie mają wyuczony kompletny brak zaufania do otoczenia.. nieudane związki też w ten sposób procentują potem.. teoretycznie to można leczyć terapią..

Gość baaaaaaarrdzooooo

Gość kiitttyyyy
A ja to tak dziwnie... Bo tak naprawdę,to mu ufam. Wiem,że nie zrobi niczego głupiego,i że kocha mnie ponad wszystko. Ale czasem zachowuję się wobec niego,jakbym kompletnie mu nie ufała,choć wiem,że ufam.. Ciężko to wytłumaczyć,bo to głupie,ale tak właśnie robię...

Gość nieufajaca55
nie ufam do konca 1 zwiazek porazka, porzucil mnie , strasznie kochalam i odchorowalam-brak zaufania do facetow przez 3 lata po rozstaniu 2 partner, calkowicie inaczej, nosi mnie na rekach-zaczynam sie przelamywac, odkrywam ze z j akas flirtuje na tlenie- trace zaufanie i jestem z nim nadal ale stalam sie zimna jak lod, co on dostrzega i go boli ale mnie tez bolalo jak to odkrylam nie ufam facetom

Gość ttaaakkk ufać
to pomaga w zakładaniu nowych tematów na kafeterii; Odszedł do ex facet mnie zdradzał przez rok.. co za świnia jak on tak mógł 5 lat razem + kochanka od 3 itp, itd............................................