Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paola raksa

pracuję z samymi dziadamiiii

Polecane posty

Gość paola raksa

niektórzy wyglądają jak najgorsze żule z zakładu penitecjarnego... inni jeszcze się jakoś trzymają...są młodsi i strasi..do tego strasznie prymitywni i gapią się na mnie jak sroki w gnat..(no niestety jestem atrakcyjna kobietą) ale na szczęście zachowują się wobec mnie w porządku co mnie mile zaskoczyło...oczywiście moja praca ma charakter administracyjny, pozbyłam się głupich kompleksów i nieśmiałości no bo jak tu być zakompleksionym gdy się jest naturalną blondynką i umie się lepiej obsługiwać komputer 100razy lepiej niż oni i w młodym wieku wylądować na lepszym stanowisku...czy są tu jakieś kobiety same wśród facetów w pracy???

Gość paola raksa
wiem doskonale że inteligencja nie ma nic wspólnego z kolorem włosów:P ale gdzieś czytałam że faceci głupieją w towarzystwie blondynek, stereotypy są zaraźliwe:P

Gość weź i se z lustrem pogadaj

Gość paola raksa
a po co mam z lustrem po gadać??? jezu co za głupie gadanie:O

jak to po co? w jego odbiciu zobaczysz jedyna osobę, która cię rozumie, podziwia i uważa za skończony cud natury, wow !

Gość paola raksa
przeczytałeś/łaś mój topijk i już sobie ubzdurałeś/łaś że jestem narcyzem, skoncentrowaną na swoim wyglądzie lalunią, cóż no gratulujemy stereotypowego patrzenia na świat :O 🖐️

no sama się tak przedstawiłaś :P trochę pokory dziewczyno i szacunku dla ludzi!

Gość paola raksa
hmm rozumiem, że mam się umartwiać, sypac popiół na głowe i nie uważać siebie za atrakcyjną i chować się po kątach:... :O bo zaraz będę zapatrzoną w siebie księżniczką.. żal.pl ..:O szkoda, że stereotypy tak Ci zaorały beret...

Gość paola raksa
no i gdzie napisałam że nie mam szacunku do ludzi?? zawsze mam ten szacunek, jeśli ludzie mnie szanują.. ja tutaj wyraziłam swoją opinię...

widzę, że szkoda klawiatury na polemike z tobą :P bez odbioru

Gość bierzesz leeki/

Gość paola raksa
chyba z tobą szkoda klawiatury, najlepiej tępić każde dosadne zdanie o kimś, pisanie o sobie że jest się atrakcyjnym.. itp.. no ale taka już mentalność ludzi z kafeterii ..bez odbioru

Gość no to uważaj laska
żeby cię kiedyś zbiorowo nie zgwałcili :)

Gość paola raksa
no i znowu schematyczne myślenie,...:O akurat jak wyżej napisałam jestem naturalną blondynką, chodzę normalnie ubrana, lubię klasyczną elegancję ale unikam nudy, i mam własne naturalne paznokcie.. styl bazarowo-prostytutkowy mnie nie dotyczy

Gość paola raksa
najbardziej mnie rozpieprzają złote i białe kozaczki :classic_cool: albo jak dziewczyna ubierze ciuchy marki Dolce&gabbana,versace itp to myśli że jest modna a wygląda jak doda :classic_cool:

Gość okomoko
ja też pracuje z samymi facetami,jestem tam jedyna kobieta i to niestety nie doceniana.chyba czas zmienic pracę.

Gość paola raksa
okomoko... mnie przynajmiej doceniają ale to jeszcze nie jest jakiś wyczyn..

Gość okomoko
wiem,ale oni uwazaja ze kobieta napewno nie potrafi wiecej niz oni

Gość paola raksa
a włąśnie że dobra znajomość obsługi komputera to juz atut, ale dla młodych ludzi jak ja zwykła rzecz...spotkałam się autentycznym przypadkiem jak jedna wykształcona dziewczyna bała się komputerów i była zwolniona z informatyki na studiach!

Dziwne Paola jest to o czym opowiadasz . I Ci faceci tak zbiorowo Cie doceniają (vel dziady ? ) :D No cóz , to jakos z takim meskim docenianiem jako współpracownika sie nie spotkałam :D Jako kobiety - owszem , ale traktowanej z przymrózeniem oka , bez wgledu na to ile wiecej wiem , nawet jesli te róznice widac gołym okiem :) Własne zdanie , czy ocene usłysze z ich ust , ale dopiero po głebokim , kilkudniowym najczesciej przetrawieniu . Przywykłam , nawet mnie to bawi - ale podtekst kobieta-mezczyzna raczej nie opuszcza tych układów . PS : Jestem szatynka , moze to jest powód :D

Gość paola raksa
terefere no szczerze mówiąc to własciwie tylko kierownik mnie docenił i postanowił mnie zatrudnić na dłużej... a co do reszty facetów to mi już kompletnie obojętne czy doceniają czy nie :) ważne żeby mnie nie traktowali jak lalunie do zabawy:O blondynka też człowiek :classic_cool: