Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

happy.femina

drogie panie....zachęcam do podziwiania na kazdym kroku mezczyzn

Polecane posty

a konkretnie chodzi o to aby (przedewszystkim) w towarzystwie panow podziwiac innych panow.... czy to na ulicy...ogladajac sie za innymi...i powiedziec ..........ale ciacho......... czy ogladajac jakas gazete...czy w jakich kolwiek sytuacjach a chodzi mianowicie o to....aby co nie którzy panowie poczuli jakie to jest uczucie kiedy podziwia sie \"inne\" przy swoich damach raz pamietam w jakims teledysku \"przystojny, umiesniony, piekny\" pan.....byl nago...lecz nie pokazany byl jego interes ... tylko jakies ujecia byly na jego piekne cialo...a ja wtedy powiedzialam ze super sie porusza czy cos takiego....nawet nie powiedzialam ze jest \'fajny\" a moj facet chcial zabarc pilot i przelaczyc a ja mowie....o nie kochany....kilka minut wczesniej ogladalismy teledysk z pol nagimi panienkami krecącymi dupami to wtedy nie chciales przelaczyc....wiec teraz ja sobie popatrze... oczywiscie jesli masz \"wspanialego\" faceta ktory tego nie robi to nie ma co sie łakomic na meskie ciacha :)

ja swojego nie musze prowokowac, on mnie zreszta tez nie.My wogole jestesmy dziwni, zadnej zazdrosci, przez 12 lat, czasem normalnie nuuuuuuuuuuuuuuudy Ale wiem ze na innych facetow to dziala i jak znam np. takiego zazdrosnika to lubie sie na nim powyzywac :P

ciasteczko :) i o to chodziło .... wy tego nie potrzebujecie wiec jest ok ;) hmm...czyli mozna wam (pozytywnie) pozazdroscic :D

równowaga musi być :) jak podziwia ciało innej...to niech wie ze ona tez podziwia ciało innego... a molo ktory ma kaloryferek na brzuszku :)

hmm...czy co kolwiek usprawiedliwia ogladanie sie za innymi? :D kazdy robi to co lubi... ale zapewne wiekszosc kobiet nie lubi jak ich panowie wpatrzeni sa na inne dupki w tv w necie w gazecie na ulicy itd... ja bylemu mowilam... .tak napatrz sie....w domu tego nie masz :D:D:D:D:D:D:D:D

Jasne że nic nie usprawiedliwia. Nie o to mi chodziło. Równie dobrze można powiedzieć że jak cie uderzy masz prawo oddać. I większość poprze takie stanowisko. Pytanie do czego doprowadzi takie dziwne postępowanie. Jeśli nie można temu przeciwdziałać rozmową takie coś zadziała na rzecz rozbijania związku.

tak , masz racje z tym ze oko za oko... lecz mi chodzi o ukazanie co po niektorym panom jak sie czuja dziewczyny ktore widza jak podziwiaja inne.... wiesz...jest pewnego rodzaju na to "przyzwolenie" ze to niby oczywiste ze faceci sie ogladaja itd ale jak juz dziewczyna tak zrobi to juz nie jest to samo... bo absolutnie nie chodzi oko za oko.... (hmm...chociaz...sa rozne sytuacje wiec do kazdej trzeba podejsc indywidualnie)

znów mnie zadziwiasz i swoimi poglądami, to może wolałabyś żeby twój facet oglądał się za chłopcami? Moja luba stwierdziła że facet musi się oglądać za dziewczynami bo ten typ tak ma, i już.

absolutnie.... niech sobie twoj typ ma jak chce mi nic do tego :D ani do tego co Twoja dzieczyna mysli... ja nie mam z tym problemu natomiast widze jak niektore dziewczyny sie z tym mecza... sa rozni ludzie...jednym to rybka innym nie..... a jak Twoja na ulicy slini sie na widoka jakiegos ciacha to tez mowisz \"tak kochana sliczny jest ten facet\" i myslisz sobie coz...ten typ tak ma.......???