Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

nie wyswietlają mi się te strony :O idę spać, bo zaraz na klawiaturę chlapnę dobrej nocy 🖐️

Gość
Jarku nawet kask nie pomógłby tobie:-p

nie, własnie na odwrót - dobrze Ci życzę :) może po młotku by Ci się w główce poukładało :P bo po gwożdziu to nie ma szans :O

to, że jak się całe życie spędzi w pomieszczeniu i nie przebywa się na dworze, to niby jak ma się zmarznąć? :O kafe mi muli straszetnie :(

Jarek ja mam nadzieję, że to całe żarcie to było jakoś rozłożone w czasie :O słowiczka o co chodzi z tymi linkami? 😠

no właśnie o to pytam, bo w pierwszej chwili pomyślałam, że Ty to na raz wchłonąłeś :O aż mi się słabo zrobiło :D a to ostatnie to co to to to? te badziewie, którym się faszerujesz?

Gość
Translate nie złość, wklejam dla siebie linki, bo nie chce mi się szukać.

Tranisko nie odpisuje bo nie ma czasa :( a zresztą o tym czym się faszerujesz to nie mam za wiele do powiedzenia :O Ja wiem tylko tyle, że chłopak w mojej rodzinie kupował sobie takie puchy z jakimś prochem, białko czy cuś i ciągle ćwiczył na siłowni no i nie wyszło mu to na zdrowie :O doszło do tego, że w nocy zamiast spać to on przesiedział w fotelu, bo jak się położył to go dusiło lekarz zabronił mu tego pić, bo to miało jakiś związek z jego samopoczuciem i teraz jest z nim dobrze na tym się skończyły jego marzenia o cudnym ciele :P aha żeby nie było to nie był jakiś staruszek... ma 18 lat :) słowiczka wklejaj sobie te linki, ja zła nie jestem :D

Gość
Translate:), mówisz o swoim chłopaku,że chciał mieć cudne ciało, coś brał, nie wyszło mu to na dobre.