Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

ja też :D dla porównania wczoraj jadłam jajecznicę z szynką i szczypiorem, ale z jednego jaja :)

nie wiem tez sie zastanawiam why wprawdzie wiesz mialam pokancerowane ucho wczesniej no ale co ma rzyganie do tego ze cos tam mi peklo to nie wiem a jak mnie zabolalo:-O

przy rzyganiu się wysilasz i pewnie dlatego coś tam strzeliło tak samo jak zatkać nos i spróbować wdmuchnąć w niego powietrze, to też strzela i boli

hmm ale sie duzo nie zrzygalam bo jak mnie to ucho zaczelo napieprzac to przestalam sobie palce wsadzac w gardlo:-o no ale jakos przeszlo

o mamo, to Ty sama sobie wywołujesz wymioty? dla mnie to masakra najgorsze co może być to rzyganie, zawsze przy tym płaczę :D no po prostu mnie to obrzydza :O

nienawidze miec mdlosci zawsze sobie prowokuje jak mnie brzuch boli zdarza mi sie pokaleczyc paznokciami gardlo i krew mi leci tak wiem jestem oblesna :classic_cool:

nigdy bym się nie odważyła tego zrobić nawet gdybym zdychała z bólu i mdłości tak, wiem, jestem tchórzem ;)

no zdarzylo mi sie usnac w kiblu po takim rzyganiu :-O no ale naszczescie w swoim domu:P

tak powaznie to ja ich nie rozumiem Ciebie tym nie wykurza a pozniej ten topik wyglada jakby ktos byl jebniety i monolog ze soba prowadzil MODY KURWA MYSLCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠

poznalam wczoraj 2 facetow:P z jednym gadalam 4 godz i moi znajomi mnie szukali:D i sie po 4 znalazlam:)

a ja z 2 tanczylam i takie tam... a co paliles?? zielsko??