Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość Tami niezalogowana
jak piszesz moje imie tepa palo to łaskawie z duzej litery:-O

Gość Alter gościnnie
"za to Twoje życie to powód do wstydu dla Ciebie jak i dla Twoich rodziców" Eh, konwersacja z Tobą pomału sie ogranicza do tego, ze ty robisz kopiuj - wklej. Żałosny jesteś :o.

Gość Tami niezalogowana
pierdol sie jareczku alter olej go bo on ciagle to samo gada zdarta plyta:-O

Gość Alter gościnnie
"wcześniej niż tobie skrzywił się wacek od ciągłej masturbacji " Rozumiem, że Ty masz prostego i długiego jak pyton ;)? Pewnie jakiś implant wszczepiony, bo Twój naturalny nie rozwinął się jak trzeba. Może miałeś być dziewczynką, a w końcu się narodziło takie nie wiadomo co? :classic_cool:

Gość Alter gościnnie
"alter olej go bo on ciagle to samo gada" Tamarko, z przyjemnością bym to zrobił ;) :classic_cool:. Wiedziałby kto tu jest facetem, a kto imitacją :D.

robaczek41/samanta lisiczka/słowiczka/aster290 to jedna i ta sama osoba... ... chyba? wiec to Ty świnducho ... kurwa, anioł jest pojebany :o robaczek41 jest jeden. only one :( 😭

Gość Alter gościnnie
"sylwuś, Twój piesek powinien zostać jak najprędzej zaszczepiony bo zaczynają mu chyba puszczać nerwy" Puszczają, to Tobie zwieracze. W końcu tyle lat bez kobiety, trzeba było jakoś zaspokoić swoje potrzeby, bo ręce za bardzo zmęczone od machania kilofem :D. Zauważ matołku, że zwracam się do Ciebie z dużej litery. Żal mi Ciebie, jesteś taką żałosną namiastką człowieka, udającą faceta. Nie chce być aż tak okrutny i pisać z małej :P.

Gość Alter gościnnie
"alterek, nabrałeś już tej masy, którą obiecałeś sobie zdobyć do końca roku?" Na razie tylko 4 kilo, jeszcze mi 10 zostało :D.

Gość Tami niezalogowana
haha no Jarek predzej alterowi ktos obciagnie, moze nawet ja niz Tobie:P tY bedziesz do konca zycia pisal o lodach na kafe a wieczorami sobie zwalal nadmiar spermy moja Ty rozkoszna i nedzna szmatko wiedenska 😘

Gość Alter gościnnie
" Ty niestety możesz się co najwyżej domyślać co straciłeś przez swój smutny, bezrobotny żywot" No tak Jarciu, masz rację. Kobieta to cipka tylko, tak więc nie wiem co tracę. Typowo buraczane podejście pseudo faceta. Brawo :D. Olewam Cię już dziś .

Gość Tami niezalogowana
och ach ale cieta riposta:P czego sie moglasm spodziewac innego? zwaliles juz sobie dzisiaj? chyba nie bo tylko lody widzisz 3 lata przerwy robi swoje co nie dziubasku?? skorzystaj z mojej dobrej rady i idz do burdelu bo zameczysz siebie i innych:-O

>robak to znaczy że jestem tobą i słowikiem i jeszcze astralną ? no kur... top prawiczków :O >a ty alterek tak nie fantazjuj tylko jedź do Wiednia chłopak wyposzczony, 4 lata z kotem to dacie czadu :P

Gość Tami niezalogowana
radzilam kochanie nie czytasz mnie uwaznie mowilam ze lepszy burdel niz pomysl ze sztuczna cipa nie interesuj sie mna i moim zyciem Ty i tak widzisz tylko jedno

Gość Alter gościnnie
">a ty alterek tak nie fantazjuj tylko jedź do Wiednia chłopak wyposzczony, 4 lata z kotem to dacie czadu" No weź Samanta, nie pociąga mnie już ani trochę. Stoczył sie w tym Wiedniu, byłem wcześniej zaślepiony. Zresztą on sie poświęci Bogu :D. Jestem już wierny tylko koliberkowi.

samanta skąd ja mam kurva wiedzieć ? :o to chyba ty jesteś projektem,albo projekt jest tobą :D :P :o 🖐️

Gość Tami niezalogowana
no u mnie sie moze cos zmieni za to u Ciebie nie bedziesz gnil w wiedniu i walil pod jpg do dnia swojej smierci mam nadzieje, ze sie jednak dlugo nie bedziesz meczyl i zakonczysz swoj nedzny zywot wkrotce dziekuje za uwage:)

Gość Tami niezalogowana
jak zawsze jareczku 😘

Gość Tami niezalogowana
zabilam dzisiaj 3 komarzyce :classic_cool:

Gość Alter gościnnie
Samanto, za dużo ode mnie wymagasz :o.

Gość Alter gościnnie
"zabilam dzisiaj 3 komarzyce" Aaa, to dlatego masz taki krwawe ciągotki dziś :P.

Gość Tami niezalogowana
hehe zadna nie zdazyla mnie opic i tak trace moja cenna krew co miesiac nie beda mnie jakies szmaty wysysac:-O

Gość Alter gościnnie
"nie beda mnie jakies szmaty wysysac" Słusznie, nie możesz pozwolić by się marnowała Twoja boska krew :D.

Gość Tami niezalogowana
niom B-

Gość Tami niezalogowana
zalosne zapomniec o szczoteczce widac jakie masz podejscie do higieny tfuuuuuu:-O

Gość Tami niezalogowana
myslisz o mnie?? masakra:-O