Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

dzisiaj jadlam kanapki 2, jajo i loda-1 kulke Tamari jesteś zboczona!!!!!Tobie w głowie TYLKO LODY!!!!!!!! mało już ich zrobiłaś!!!!!!

zloty ja nie wiem kto jest zboczony jak tobie niewinny lodzik o smaku truskawkowym sie kojarzy niewiadomo z czym:-O

Tamari, weź Ty nie reaguj na tych troli to im się znudzi, a tak to dajesz im powód, by tak pisać ale Jarek - kurwa, nie wiem jak mi to przez klawiaturę przejdzie :O - ma rację - zainteresuj się w końcu sygnałami, które daje Ci Twoje ciało, bo później może być za późno

Gość Najgorsze jak laska miała
Najgorsze jak laska miała głębokie gardło i anal, zwłaszcza anal na jeźdca :O😭

zloty ja nie wiem kto jest zboczony jak tobie niewinny lodzik o smaku truskawkowym sie kojarzy niewiadomo z czym :o :o :o JESTEŚ niesprawiedliwa :o :o

zglebiam dla Ciebie tajniki wiary nawracam sie a Ty jak sie odwdzieczasz??? :-O

Jarku :) oczywiście ze jest nadzieja!!!! bo nawet łotr na krzyżu się nawrócił!!!!!!! to czemu Tamarka by nie miał mieć jeszcze szansy :o :) tylko ze Ona jest zboczona i w głowie je ciągle lody!!!!!!( kuli, jajka i parówki) :o :o :) JA ze swojej strony będę się modlił :o :) mam nadziej ze TY też :o :) za Nasza Kochana SIOSTRĘ ❤️

tesco dla ciebie dla rodziny Tamari, Ty się nawracasz? dla kogo? to do Ciebie niepodobne PÓJDZIE DO PIEKŁA JAK TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Alter gościnnie
Banda zjebów :o.

zloty jest hipokryta i bylym cpunem a ty nedznym szmatlawcem obrazajacym ludzi nalogowo wystarczy?

tesco dla ciebie dla rodziny Pan Bóg nie wyśle mnie do piekła bo jest miłosierny i nie zrobi takiego świństwa diabłu BIERZESZ PSYCHOTROPY??????????????????

Tamari zloty jest hipokryta i bylym cpunem a ty nedznym szmatlawcem obrazajacym ludzi nalogowo Sylwia ty chyba za dużo nałykałaś się lodów :o :o bo mylisz ludzi!!!!! to nie ja!!!!

Gość Nawrócona Grzesznica
Złoty czy jak miałam anal na jeźdźca i głębokie gardło to mam u Ciebie szanse?