Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość Alter gościnnie
Hej Jarosławie

Gość Alter gościnnie
Jak skorzystasz w mojej obecności, to nie będzie pretensji, ale beka śmiechu :P.

Gość Alter gościnnie
Hm, normalny :o. Proponowałbym jeszcze popić czymś to :P.

juz nie mam tego bolu z wczoraj:) tylko taki jak zawsze wiec luz:)

to prawda dobry tekst tylko, ze ja nie nalezalam do tcyh jebanych hipokrytow mnie zawsze wkurwialo, ze zamiast skupiac sie na jego utworach to napierdalaja ze mu nos odpadnie itd mnie takie rzeczy nie rajcuja:-O

prawie zawsze jak cos zjem lekko, juz przywyklam:) ale nie gadajmy prosze znow o tym:-O

a co Magda? mam isc i powiedziec: mam problem bo co zjem to mnie boli brzuch?:-O nalatalam sie swojego czasu po lekarzach, dobrze wiesz i juz mi sie znudzilo ja kbede miala powazny prpblem to pojde

tak właśnie Syla, idziesz do lekarza ogólnego i mówisz, że jak coś zjesz, to boli Cię brzuch powinien skierować Cię na badanie krwi, na usg, na coś tam, na kolonoskopię itp i powinnaś się zbadać może to nerwy, a może coś się dzieje nie można ignorować sygnałów, które daje Ci ciało, ból zawsze oznacza, ze coś się dzieje

:-o Jarek idz sobie dziecko zwal i wpadnij spowrotem jak sobie ulzysz Magda co Ty gadasz:-O nie chce zadnych badan przez odbyt:-O

Gość Alter gościnnie
Eh, czy na tym topiku zawsze musi sie skończyć na laskach :o? Popiszmy o ... Zarzućcie jakiś temat, bo nie mam weny :(. Jarek spadaj - nie o prawictwie :o.

Gość Alter gościnnie
Ja stawiam na wrzody niestety, brat miał z tym problemy, podobne bóle do Tamci i czasami napady. No i podobnie się odżywiał. Gastroskopia jak nic potrzebna.

:-O Jarek pisales mi ze marze zeby Ci obciagnac to chyba ty marzysz zeby jezykiem mi cipe spenetrowac:-O

i nie bede:P mam nadzieje:-O Magda ok, pojde jak mnie zacznie berdziej bolec:) dzisiaj jadlam kanapki 2, jajo i loda-1 kulke:D

Gość Alter gościnnie
Dzisiaj będę olewał kogoś od początku. Nie mam ochoty na dziecinne przekomarzanki :o.