Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość tamari się nie seksi
mam wyzsze :) nie tak dawno temu mialam testy wiec wiem ::)

to jest wlasnie inteligencja pomaranczy takie teksty to sie juz nawet w gimnazjum nie poejawiaja chyba ze w specjalnym dla uposledzonych pewnie wiesz cos o tym, co?:)

wiem, bo mi opowiadalas duzo :)

wyzsze:D wprowadzili jakas nowa skale dla ludzi z zespolem downa? a wiec mowissz, ze jestem geniuszem wsrod downow? gratulacje:)

koleżanka mi powiedział ze mam duży policyjny sprzęt :P :classic_cool: i nie wie czy by takiego wielkiego przyjęła... :P :D :classic_cool:

z kazdym postem pokazujesz swoja malosc, chcialem sie podroczyc, sadzilem, ze z toba da sie pozartowac, ale schodzisz na tak niski poziom... nie chce mi sie schylac. jeszcze cie zycie bolesnie doswiadczy, sama sie przekonasz 🖐️

buahahahahhaahhahaha teraz to prawie spadlam z fotela:D fajne droczenie na poziomie:) a zreszta co ja robie? mam niezly ubaw z twojej pisaniny

Nawet ja mam Jarek, a to już potwarz ;). Co prawda tylko licencjat, ale zawsze :P.

Gość Awesome koleżanka mi powi
" Awesome często i gęsto wykształcenie nie idzie w parze z rozumem" a pisanie z umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem 🖐️

zycie mnie doswiadczy ach, och straszneeeeee nie ma to jak uslsyzec druzgoczaca prawde od pomaranczy az serce mnie z nerwow zakulo dobra ja spadam na herbatke:) ps.Jarek na studia mozesz wrocic, dla bezpieczenstwa na przyszlosc pisalam Ci o tym na gg nie raz pa

Studia nic nie dadzą jeśli nie ma sie pasji do tego co sie studiuje, albo odpowiednich znajomych. Jak ktoś jest naprawdę dobry w czymś to i bez studiów sobie doskonale poradzi, nie potrzebuje żadnych papierków. Dzisiaj albo sie ma umiejętności, albo koneksje. Zresztą chyba zawsze tak było.

Jak ktoś jest naprawdę dobry w czymś to i bez studiów sobie doskonale poradzi, nie potrzebuje żadnych papierków. tłumoku bez papierka nigdzie nie możesz pracować jako inżynier!!!!!!! co ze będziesz miał wiedzę ale nikt ciebie nie zatrudni!!!!!!!!!!! :o :D

Tumoku, a wiesz co to jest inicjatywa i własny biznes? No, kogo ja się pytam - tacy jak ty nie marzą o niczym innym jak o byciu czyimś pieskiem :o. Koniec pojednania .